مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,384
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

835
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 تعداد 144 قطعه مرغ تخمگذار سفید سویه های "لاین 36W-" در دو سالن که دمای یکی از آنها طبیعی بود و دیگری به طور متناوب گرم می شد قرار گرفتند. تیمارهای جیره ای شامل افزودن مقادیر اضافی سلنیوم و ویتامین E به جیره پایه بود. در مجموع, آزمایش در 12 تیمار و 3 تکرار به صورت فاکتوریل 2×3×2 و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. صفات عملکردی مرغها نظیر درصد تولید تخم مرغ, وزن تخم مرغ, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک و همچنین خصوصیات کیفی تخم مرغ طی دوره آزمایش اندازه گیری شدند. مقدار کلسترول سرم خون و زرده تخم مرغ نیز اندازه گیری شد. دمای بالای محیط موجب کاهش خوراک مصرفی, تولید تخم مرغ و وزن تخم مرغ شد (P<0.05). بعضی از خصوصیات کیفی تخم مرغ مانند وزن, ضخامت پوسته و واحدها و نیز تحت تأثیر دمای بالای محیط قرار گرفتند (P<0.01). افزودن سلنیوم اثر معنی داری بر رنگ زرده تخم مرغ نشان داد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محیطی اصلی، مازیار، شریعتمداری، فرید، و لطف الهیان، هوشنگ. (1387). تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(1)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/186535/fa

    Vancouver: کپی

    محیطی اصلی مازیار، شریعتمداری فرید، لطف الهیان هوشنگ. تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(1):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/186535/fa

    IEEE: کپی

    مازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، و هوشنگ لطف الهیان، “تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 1، pp. 13–21، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/186535/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button