APA:
کپیهمتی کاخکی، عباس. (1380). بررسی تاثیر روشهای مختلف خشکانیدن در حفظ کیفیت زعفران
. پژوهش و سازندگی، 14(2 (پی آیند 51) در منابع طبیعی)، 32-35. SID. https://sid.ir/paper/18682/fa
Vancouver:
کپیهمتی کاخکی عباس. بررسی تاثیر روشهای مختلف خشکانیدن در حفظ کیفیت زعفران
. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(2 (پی آیند 51) در منابع طبیعی):32-35. Available from: https://sid.ir/paper/18682/fa
IEEE:
کپیعباس همتی کاخکی، “بررسی تاثیر روشهای مختلف خشکانیدن در حفظ کیفیت زعفران
،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 2 (پی آیند 51) در منابع طبیعی، pp. 32–35، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18682/fa