مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,188
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 124

چکیده

 امروزه تعداد بیشماری از میکروب ها به انواع آنتی بیوتیک ها مقاوم شده اند و این مساله باعث پیچیدگی درمان بیماریهای عفونی می شود. موضوع این تحقیق جداسازی میکروارگانیسم های تولیدکننده آنتی بیوتیک از خاک های مناطق بومی ایران بود. در این مطالعه نمونه های مختلف خاک از مناطق جنگلی جنگل آمل و خاک مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه انتخاب شد و در محیط های نوترین آگار و سابورود کستروزآگار کشت داده شد و سپس نمونه هایی خالص شدند. برای بررسی فعالیت ضد میکروبی میکروارگانیسم ها علیه باکتری ها, چهار باکتری گرم مثبت و چهار باکتری گرم منفی انتخاب شدند. نتایج نشان داد که تنها استرپتومیسس های جدا شده از مناطق بیابانی, دارای فعالیت های ضد باکتریایی بودند. در مرحله بعد تاثیر پارامترهای اکولوژیکی (دما pH- منابع کربن - نیتروژن) بر روی فعالیت ضد میکروبی مطالعه شد. نتایج نشان داد که مناسب ترین و اپتیمم شرایط برای فعالیت ضد میکروبی به قرار زیر است: pH و برابر 6.9-7.2, منابع کربن گلوکز و لاکتوز هر کدام به میزان 10 گرم در لیتر دمای 36-33 درجه سانتی گراد و سولفات آمونیوم به میزان 10 گرم در لیتر و نیز اسیدهای آمینه متیونین و تریپتوفان هر کدام به میزان 1 گرم در لیتر به عنوان منابع نیتروژن. این عوامل می توانند باعث افزایش و سرعت دهی فعالیت ضد باکتریایی شوند. ما همچنین دریافتیم که حساسیت باکتریهای گرم مثبت نسبت به فعالیت ضد باکتریایی استرپتومیسس های جدا شده از خاک در مقایسه با باکتریهای گرم منفی, بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابایی، نیکتا، ملک زاده، فریدون، امامی، مسعود، و بابایی، مونا. (1387). بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه. پژوهش و سازندگی، 21(2 (پی آیند 79) در زراعت و باغبانی)، 119-124. SID. https://sid.ir/paper/18710/fa

    Vancouver: کپی

    بابایی نیکتا، ملک زاده فریدون، امامی مسعود، بابایی مونا. بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(2 (پی آیند 79) در زراعت و باغبانی):119-124. Available from: https://sid.ir/paper/18710/fa

    IEEE: کپی

    نیکتا بابایی، فریدون ملک زاده، مسعود امامی، و مونا بابایی، “بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 2 (پی آیند 79) در زراعت و باغبانی، pp. 119–124، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button