مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,367
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رشد و تاثیر کشت چهارگونه قارچ پلوروتوس بر کاه گندم غنی شده با اوره

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 35

چکیده

 در این تحقیق, سرعت رشد, قابلیت ساپروفیتی و اثرات کشت چهارگونه قارچ پوسیدگی سفید از جنس پلوروتوس بر کاه گندم غنی شده با اوره بررسی شد. در مرحله نخست قارچ های Pleurotus ostreatus II (2021), کراس بین و Pleurotus ostreatus و P. sajor-caju (2030), پلوروتوس هیبرید بافت ایرانی (2041), پلوروتوس وحشی ایرانی (2060) در بسترهای کشت کاه گندم که دارای غلظت های مختلف اوره )0.0, 1.25, 2.5 درصد( بودند کشت گردیدند. در مرحله دوم تاثیر کشت گونه های قارچ بر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه گندم غنی شده با اوره (سه درصد) بررسی شد. بهترین رشد و بیشترین گسترش میسلیوم قارچ در کشت گونه های 2060, 2021 مشاهده شد. افزودن مکمل اوره به بستر کشت قارچ ها )به جز گونه 2060( بر سرعت رشد و میزان گسترش میسلیوم قارچ اثر منفی و معنی داری (p<0.05) نشان داد. کشت قارچ سبب کاهش ماده آلی و ترکیبات دیواره سلولی (همی سلولز, لیگنین و سلولز) کاه گندم شد. در بین ترکیبات دیواره سلولی بیشترین کاهش مربوط به همی سلولز بود (p<0.05). قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی به روش (In vitro) کاه گندم بعد از کشت قارچ افزایش معنی داری (p<0.05) یافت. علاوه بر این نتایج نشان داد که جهت بهبود ارزش خوراکی کاه گندم گونه های سریع الرشد 2060) و (2021 مناسب ترند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شیرکیانی، علی، روزبهان، یوسف، فضایلی، حسن، و عزیزی، اصلان. (1380). بررسی رشد و تاثیر کشت چهارگونه قارچ پلوروتوس بر کاه گندم غنی شده با اوره . پژوهش و سازندگی، 14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان)، 32-35. SID. https://sid.ir/paper/18749/fa

Vancouver: کپی

شیرکیانی علی، روزبهان یوسف، فضایلی حسن، عزیزی اصلان. بررسی رشد و تاثیر کشت چهارگونه قارچ پلوروتوس بر کاه گندم غنی شده با اوره . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان):32-35. Available from: https://sid.ir/paper/18749/fa

IEEE: کپی

علی شیرکیانی، یوسف روزبهان، حسن فضایلی، و اصلان عزیزی، “بررسی رشد و تاثیر کشت چهارگونه قارچ پلوروتوس بر کاه گندم غنی شده با اوره ،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان، pp. 32–35، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18749/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button