APA:
کپیکرمی، کلثوم، حیدری جمشیدی، امیر، و آریاپور، علی. (1392). بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیب های شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی (Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان. اکوفیزیولوژی گیاهی، 5(13)، 64-80. SID. https://sid.ir/paper/188403/fa
Vancouver:
کپیکرمی کلثوم، حیدری جمشیدی امیر، آریاپور علی. بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیب های شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی (Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1392؛5(13):64-80. Available from: https://sid.ir/paper/188403/fa
IEEE:
کپیکلثوم کرمی، امیر حیدری جمشیدی، و علی آریاپور، “بررسی خصوصیت ضد باکتریایی و ترکیب های شیمیایی اسانس حاصل از گیاه آویشن شیرازی (Thymus Lancifolious) در منطقه گریت-استان لرستان،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 5، no. 13، pp. 64–80، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188403/fa