مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,261
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

705
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنزیم انورتاز در مخمرهای جدا شده از خاک شور

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 39

چکیده

 سابقه و هدف: تنوع زیستی مخمرها در محیط های افراطی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. هدف از این پژوهش, جداسازی مخمرها از خاک شور و بررسی ویژگی های فیزیولوژیکی آن ها به منظور یافتن جدایه برتر از نظر فعالیت آنزیم انورتاز بود.مواد و روش ها: در این پژوهش فعالیت سینتیکی انورتاز در 27 سویه مخمری نمک دوست و تحمل کننده نمک جدا شده از خاک شور مناطق قم و اراک, مورد بررسی قرار گرفت. پس از جمع آوری نمونه خاک, کشت به روش پورپلیت در محیط YPD Agar حاوی 5 درصد نمک انجام شد. از 27 سویه مخمری, 2 سویه نمک دوست و 6 سویه تحمل کننده نمک دارای فعالیت انورتازی برای انتخاب سویه برتر مطالعه شدند.یافته ها: سنجش فعالیت انورتاز با روش گلوکز اکسیداز نشان داد که سویه G5 میزان آنزیم بیشتری تولید می نماید. فعالیت بهینه آنزیم سویه برتر در 4.5 pH و دمای 65 درجه سانتی گراد وجود داشت. با بررسی تاثیر نمک های مختلف, بیشترین فعالیت آنزیمی در محیط حاوی کلرید سدیم 1.7 mM مشاهده شد. یون های فلز Na+ و Mg2+ و Ca2+ (به صورت کلرید و با غلظت (5mM تاثیر افزاینده ای در فعالیت آنزیم داشتند. میزان km آنزیم برای قند ساکاروز 20mM بود. میزان پایداری آنزیم در دمای 65 درجه سانتی گراد یک ساعت بود و در این مدت کاهشی در فعالیت آنزیم مشاهده نشد.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که سویه G5 توانایی تولید آنزیم انورتاز در غلظت های مختلف نمک را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، ساره، پوربابایی، احمدعلی، و رضایی، علی. (1389). بررسی فعالیت آنزیم انورتاز در مخمرهای جدا شده از خاک شور. دنیای میکروب ها، 3(1 (پیاپی 6))، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/189284/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی ساره، پوربابایی احمدعلی، رضایی علی. بررسی فعالیت آنزیم انورتاز در مخمرهای جدا شده از خاک شور. دنیای میکروب ها[Internet]. 1389؛3(1 (پیاپی 6)):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/189284/fa

    IEEE: کپی

    ساره صالحی، احمدعلی پوربابایی، و علی رضایی، “بررسی فعالیت آنزیم انورتاز در مخمرهای جدا شده از خاک شور،” دنیای میکروب ها، vol. 3، no. 1 (پیاپی 6)، pp. 31–39، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189284/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button