مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

952
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنجش دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش و عوامل مرتبط با آن

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 46

چکیده

 افزایش دانش انگورکاران نیازمند شناخت صحیح عوامل مرتبط با دانش آن ها در خصوص تهیه و بسته بندی کشمش می باشد. هدف این تحقیق توصیفی همبستگی نیز شناسایی این عوامل بود. جامعه آماری تحقیق 2462 نفر از انگورکاران بخش مرکزی شهرستان تاکستان بودند که با استفاده از فرمول کوکران 240 نفر از طریق روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب و مطالعه شدند. روایی محتوایی ابزار تحقیق با استفاده ازنظرت متخصصان تایید شد و با انجام مطالعه مقدماتی و محاسبه ضریب آلفای کرونباخ بزرگ تر از 0.7 برای شاخص های ترکیبی, پایایی آن به دست آمد. نتایج تحقیق نشان داد که دانش اکثریت انگورکاران (86.7 درصد) در حد متوسط بود و بیشترین دانش آن ها به فعالیت های قبل از کاشت انگور و کمترین دانش آن ها به فعالیت های بسته بندی و نگهداری کشمش مربوط می شد. همچنین 51.6 درصد انگورکاران نگرش مثبت نسبت به تهیه و بسته بندی کشمش داشتند. سطح استفاده انگورکاران از خدمات آموزشی و ترویجی در حد متوسط بود و پاسخگویان در بین 13 منبع اطلاعاتی تجربیات خود را مهم ترین منبع اطلاعاتی معرفی کردند. آزمون همبستگی نشان داد که دانش انگورکاران رابطه مثبت و معنی داری با سطح استفاده از خدمات آموزشی- ترویجی و میزان استفاده از کانال های ارتباطی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    همدانی، زهرا، و مجردی، غلامرضا. (1395). سنجش دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش و عوامل مرتبط با آن. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 9(2 (پیاپی 34))، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/189965/fa

    Vancouver: کپی

    همدانی زهرا، مجردی غلامرضا. سنجش دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش و عوامل مرتبط با آن. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1395؛9(2 (پیاپی 34)):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/189965/fa

    IEEE: کپی

    زهرا همدانی، و غلامرضا مجردی، “سنجش دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش و عوامل مرتبط با آن،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 35–46، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189965/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button