APA:
کپیقمی، محمدرضا، و نیکو، مهدی. (1389). تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه داری در دمای 4 درجه سانتی گراد. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 4(1 (پیاپی 12))، 99-104. SID. https://sid.ir/paper/191706/fa
Vancouver:
کپیقمی محمدرضا، نیکو مهدی. تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه داری در دمای 4 درجه سانتی گراد. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1389؛4(1 (پیاپی 12)):99-104. Available from: https://sid.ir/paper/191706/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا قمی، و مهدی نیکو، “تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه داری در دمای 4 درجه سانتی گراد،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 12)، pp. 99–104، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191706/fa