مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,184
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 76

چکیده

 این تحقیق در سال 1382 جهت دست یابی به بهترین روش تولید و تعیین مناسب ترین رقم پیاز به منظور استفاده در کشت پاییزه و در قالب طرح استمرار تولید با استفاده از یک آزمایش استریپ پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در منطقه جیرفت اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی در این آزمایش شامل سه رقم پیاز روز کوتاه که عبارت بودند از: پریماورا (Primavera), ساواناسوئیت (Savanah sweet) و تگزاس ارلی گرانو 502 پی آر – آر (Texas Early Grano 502 PRR) که در کرت های افقی قرار داشتند و سه روش تولید پیاز شامل کشت نشا, کشت آنیون ست و کشت مستقیم بذر که در کرت های عمودی قرار داشتند. تهیه نشا ارقام از منطقه سردسیر اطراف جیرفت (ساردوئیه) در 20 تیر ماه انجام پذیرفت و برای تهیه آنیون ست از پیازچه های ریز به قطر 1.5-2 سانتی متر از محصول تولید شده در فصل بهار منطقه استفاده گردید. عملیات کاشت در سه روش تولید در 20 شهریور ماه به صورت همزمان انجام شد. برداشت محصول در اسفند ماه انجام پذیرفت. با توجه به نتایج این تحقیق مناسب ترین رقم پیاز جهت استفاده در طرح استمرار تولید پیاز در هر سه روش تولید رقم پریماورا بود. در این تحقیق مناسب ترین روش تولید, روش نشاکاری تعیین شد و تیمار پریماورا در کشت نشایی با عملکرد 95.1 تن در هکتار برترین تیمار بوده و در منطقه قابل توصیه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، یداله، و خدادادی، محسن. (1387). بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت. پژوهش و سازندگی، 21(3 (پی آیند 80) در زراعت و باغبانی)، 69-76. SID. https://sid.ir/paper/19172/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی یداله، خدادادی محسن. بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(3 (پی آیند 80) در زراعت و باغبانی):69-76. Available from: https://sid.ir/paper/19172/fa

    IEEE: کپی

    یداله میرزایی، و محسن خدادادی، “بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 3 (پی آیند 80) در زراعت و باغبانی، pp. 69–76، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19172/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button