APA:
کپیمیرلوحی، مریم، و اسفندیاری، زهرا. (1391). مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک. تحقیقات نظام سلامت، 8(3)، 349-358. SID. https://sid.ir/paper/192685/fa
Vancouver:
کپیمیرلوحی مریم، اسفندیاری زهرا. مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1391؛8(3):349-358. Available from: https://sid.ir/paper/192685/fa
IEEE:
کپیمریم میرلوحی، و زهرا اسفندیاری، “مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 8، no. 3، pp. 349–358، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192685/fa