مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,065
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک

صفحات

 صفحه شروع 349 | صفحه پایان 358

چکیده

 صنایع غذایی ارگانیک بخش کوچک ولی پرسرعت در صنایع تبدیلی کشورهای پیشرفته است. محصولات صنایع تبدیلی بر حسب نسبت مواد اولیه ارگانیک به کار رفته در فرمولاسیون, تقسیم بندی می شوند. استفاده از نگهدارنده ها, رنگ ها و طعم های مصنوعی ممنوع است و مواد غیر ارگانیک مورد استفاده باید در استاندارد ارگانیک مجاز شناخته شده باشند. در سال های اخیر احتمال بالاتر بودن ترکیبات زیست فعال مانند ویتامین های آنتی اکسیدان و ترکیبات فنولیک در محصولات ارگانیک قوت بیشتری گرفته است. در شرایط یکسان, محصولات ارگانیک حاوی نیترات و باقی مانده های شیمیایی کمتری هستند, ولی محدودیت استفاده از قارچ کش ها احتمال وجود سموم قارچی را در آنها افزایش می دهد. مقاله حاضر مروری بر ویژگی های غذاهای ارگانیک در پنج بخش قوانین, بازار, تولید, ویژگی های تغذیه ای و ایمنی غذایی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرلوحی، مریم، و اسفندیاری، زهرا. (1391). مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک. تحقیقات نظام سلامت، 8(3)، 349-358. SID. https://sid.ir/paper/192685/fa

    Vancouver: کپی

    میرلوحی مریم، اسفندیاری زهرا. مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1391؛8(3):349-358. Available from: https://sid.ir/paper/192685/fa

    IEEE: کپی

    مریم میرلوحی، و زهرا اسفندیاری، “مروری بر ویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 8، no. 3، pp. 349–358، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192685/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button