APA:
کپیشیخعلی پور، آنا، حسین خانی، علی، تقی زاده، اکبر، و محمدزاده، حمید. (1397). اثر روش های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(3 )، 427-436. SID. https://sid.ir/paper/193474/fa
Vancouver:
کپیشیخعلی پور آنا، حسین خانی علی، تقی زاده اکبر، محمدزاده حمید. اثر روش های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(3 ):427-436. Available from: https://sid.ir/paper/193474/fa
IEEE:
کپیآنا شیخعلی پور، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، و حمید محمدزاده، “اثر روش های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 3 ، pp. 427–436، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193474/fa