APA:
کپیاله قلی، لیلا، تقی زاده، اکبر، حسین خانی، علی، پایا، حمید، و مهمان نواز، یوسف. (1399). تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/397194/fa
Vancouver:
کپیاله قلی لیلا، تقی زاده اکبر، حسین خانی علی، پایا حمید، مهمان نواز یوسف. تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/397194/fa
IEEE:
کپیلیلا اله قلی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، حمید پایا، و یوسف مهمان نواز، “تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 1–15، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397194/fa