مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

449
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب شیمیایی، انرژی قابل متابولیسم و روند تولید گاز ضایعات نانوایی و مقایسه آن با دانه های گندم و جو در منطقه ورامین

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 32

چکیده

 این مطالعه به منظور تعیین میزان انرژی متابولیسمی و روند تولید گاز ضایعات نان های, بربری, لواش, سنگک, تافتون و مقایسه آن با گندم و جو انجام شد. انرژی متابولیسمی برای گندم, جو, بربری, لواش, سنگک و تافتون به ترتیب 13/23, 12/11, 13/76, 13/53, 13/9 و 13/59 بود. بالاترین میزان انرژی متابولیسمی مربوط به سنگک و کم ترین مربوط به جو بود. گندم با جو هم-چنین گندم و جو با انواع نان خشک در انرژی متابولیسمی دارای اختلاف معنی دار بودند. میزان تولید گاز گندم, جو, بربری, لواش, سنگک و تافتون به ترتیب 94/033, 86/433, 94/900, 92/033, 96/767, 93/767 میلی لیتر در 200 میلی گرم ماده خشک بود. در تولید گاز جو با گندم و کلیه نان های مورد آزمایش دارای اختلاف معنی دار بود. بیش ترین میزان تولید گاز مربوط به نان سنگک و کم ترین آن برای جو بود. نتایج این تحقیق نشان داد که می توان از ضایعات انواع نان خشک به عنوان ماده خوراکی با انرژی متابولیسمی بالا در جیره دام به خصوص دام های پرواری استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بویر، ولی، کریمی، ناصر، و زاهدی فر، مجتبی. (1398). بررسی ترکیب شیمیایی, انرژی قابل متابولیسم و روند تولید گاز ضایعات نانوایی و مقایسه آن با دانه های گندم و جو در منطقه ورامین. محیط زیست جانوری، 11(1 )، 27-32. SID. https://sid.ir/paper/206467/fa

    Vancouver: کپی

    بویر ولی، کریمی ناصر، زاهدی فر مجتبی. بررسی ترکیب شیمیایی, انرژی قابل متابولیسم و روند تولید گاز ضایعات نانوایی و مقایسه آن با دانه های گندم و جو در منطقه ورامین. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(1 ):27-32. Available from: https://sid.ir/paper/206467/fa

    IEEE: کپی

    ولی بویر، ناصر کریمی، و مجتبی زاهدی فر، “بررسی ترکیب شیمیایی, انرژی قابل متابولیسم و روند تولید گاز ضایعات نانوایی و مقایسه آن با دانه های گندم و جو در منطقه ورامین،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 1 ، pp. 27–32، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button