مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس رازیانه بر نسبت بازده انرژی و پروتئین، کیفیت بستر و فضولات و ویژگی های رفاهی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 405 | صفحه پایان 414

چکیده

 آزمایش حاضر به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس رازیانه بر نسبت بازده انرژی و پروتئین, کیفیت بستر و فضولات و ویژگی های رفاهی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی انجام شد. تعداد 200 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی به 5 تیمار و 4 تکرار اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (جیره پایه بدون هیچ افزودنی), جیره پایه به همراه 200 میلی گرم بر کیلوگرم اسانس و جیره پایه به همراه سطوح 50, 100 و 200 میلی گرم بر کیلوگرم نانوامولسیون اسانس رازیانه بودند. نتایج این آزمایش نشان دادند که ترانس-آنتول, فنچون و لیمونن به ترتیب با 42/81, 16/7 و 98/4 درصد, از ترکیبات اصلی اسانس رازیانه بودند. نسبت بازده پروتئین و انرژی تحت تأثیر تیمار های مختلف آزمایشی قرار نگرفتند (05/0P>). pH فضولات به هنگام استفاده از نانوامولسیون در سطح 200 میلی گرم بر کیلوگرم به صورت معنی داری کمتر از سطوح 50 و 100 میلی گرم بر کیلوگرم نانوامولسیون اسانس رازیانه و گروه شاهد بود. رطوبت بستر به هنگام استفاده از جیره حاوی 50 میلی گرم بر کیلوگرم نانوامولسیون اسانس رازیانه نسبت به گروه شاهد کاهش یافت (05/0≥ P). سوختگی مفصل خرگوشی و سینه به هنگام استفاده از نانوامولسیون اسانس رازیانه در سطح 50 میلی گرم بر کیلوگرم نسبت به سایر گروه ها کمتر بود (05/0≥ P). بر اساس نتایج این آزمایش به نظر می رسد که استفاده از نانوامولسیون اسانس رازیانه در شرایط تنش گرمایی می تواند با کاهش رطوبت بستر باعث بهبود ویژگی های رفاهی جوجه های گوشتی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، حدیث، قربانی، محمدرضا، سالاری، سمیه، و مهرنیا، محمدامین. (1397). تأثیر سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس رازیانه بر نسبت بازده انرژی و پروتئین, کیفیت بستر و فضولات و ویژگی های رفاهی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(3 )، 405-414. SID. https://sid.ir/paper/193477/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی حدیث، قربانی محمدرضا، سالاری سمیه، مهرنیا محمدامین. تأثیر سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس رازیانه بر نسبت بازده انرژی و پروتئین, کیفیت بستر و فضولات و ویژگی های رفاهی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(3 ):405-414. Available from: https://sid.ir/paper/193477/fa

    IEEE: کپی

    حدیث میرزایی، محمدرضا قربانی، سمیه سالاری، و محمدامین مهرنیا، “تأثیر سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس رازیانه بر نسبت بازده انرژی و پروتئین, کیفیت بستر و فضولات و ویژگی های رفاهی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 3 ، pp. 405–414، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193477/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button