مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

447
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 120

چکیده

 به منظور تعیین اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستان, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و بازده مصرف انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی, آزمایشی با استفاده از 560 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار شامل 1-شاهد (بدون افزودنی), 2-400 میلی گرم/کیلوگرم اسانس مرزه, 3-500 میلی گرم/کیلوگرم اسانس مرزه, 4-2 درصد پودر سیر, 5-4 درصد پودر سیر, 6-5 درصد پودر شبدر, 7-10 درصد پودر شبدر, و هر تیمار با 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار در سه دوره آغازین, رشد و پایانی به مدت 42 روز اجرا شد. نتایج نشان دادند که در کل دوره آزمایش, تأثیر سطوح مختلف پودر سیر, پودر شبدر و اسانس مرزه خوزستان بر مصرف خوراک روزانه, وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی معنی دار بود (05/0P<). بیشترین میانگین وزن بدن مربوط به گروه های شاهد و سطوح مختلف اسانس مرزه و سیر بود و کمترین وزن زنده در تیمارهای حاوی شبدر مشاهده شد (05/0P<). نتایج نشان دادند که استفاده از اسانس مرزه و پودر سیر نسبت به تیمار شاهد موجب افزایش معنی داری در وزن زنده جوجه های گوشتی شد. بیشترین نسبت بازده انرژی و پروتئین در پایان دوره پرورش به ترتیب مربوط به تیمارهای شاهد, اسانس مرزه و پودر سیر بود (05/0P<). استفاده از شبدر در جیره سبب کاهش معنی دار وزن بدن و بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی گردید. خصوصیات لاشه به جز بازده لاشه و سینه به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، درخشنده، منصوری یاراحمدی، حسین، یعقوبفر، اکبر، و فخرائی، جعفر. (1398). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(122 )، 105-120. SID. https://sid.ir/paper/404606/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی درخشنده، منصوری یاراحمدی حسین، یعقوبفر اکبر، فخرائی جعفر. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(122 ):105-120. Available from: https://sid.ir/paper/404606/fa

    IEEE: کپی

    درخشنده رحیمی، حسین منصوری یاراحمدی، اکبر یعقوبفر، و جعفر فخرائی، “اثر سطوح مختلف اسانس مرزه, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 122 ، pp. 105–120، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404606/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button