APA:
کپیرحیمی، درخشنده، منصوری یاراحمدی، حسین، یعقوبفر، اکبر، و فخرائی، جعفر. (1398). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(122 )، 105-120. SID. https://sid.ir/paper/404606/fa
Vancouver:
کپیرحیمی درخشنده، منصوری یاراحمدی حسین، یعقوبفر اکبر، فخرائی جعفر. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(122 ):105-120. Available from: https://sid.ir/paper/404606/fa
IEEE:
کپیدرخشنده رحیمی، حسین منصوری یاراحمدی، اکبر یعقوبفر، و جعفر فخرائی، “اثر سطوح مختلف اسانس مرزه, پودر سیر و شبدر بر عملکرد, خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 122 ، pp. 105–120، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404606/fa