مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

755
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی

صفحات

 صفحه شروع 329 | صفحه پایان 335

چکیده

 در این مطالعه اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بزغاله های نر مهابادی بررسی شد. برای این منظور 28 راس بزغاله نژاد مهابادی 4 تا 5 ماهه با میانگین وزن اولیه 17.8±2.8 کیلوگرم به طور تصادفی با یکی از چهار جیره: 1. شاهد, 2. 0.2 درصد اسانس آویشن, 3. 2 درصد روغن ماهی, و 4. 2 درصد روغن ماهی+0.2 درصد اسانس آویشن, به صورت انفرادی و به مدت 84 روز تغذیه شدند. بزغاله ها هر 21 روز وزن کشی شدند و در انتهای آزمایش کشتار شدند. میانگین ماده خشک مصرفی, افزایش وزن روزانه, و ضریب تبدیل غذایی تحت تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن قرار نگرفت (P>0.05), اما وزن نهایی, وزن لاشه گرم, بازده لاشه, مساحت عضله چشمی, طول لاشه, وزن کبد و کلیه, چربی احشایی, و چربی کلیه تحت تاثیر اسانس آویشن و روغن ماهی قرار نگرفت (P<0.05). درصد و وزن قطعات متفاوت لاشه, و همچنین عضله, چربی, و استخوان تفکیک شده از دنده ها تحت تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن قرار نگرفت (P<0.05). نتایج این آزمایش نشان می دهد که مکمل سازی جیره بزغاله های مهابادی با روغن ماهی و اسانس آویشن تاثیر چندانی روی عملکرد و صفات لاشه ندارد, ولی روغن ماهی باعث افزایش ضخامت چربی پشتی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هژبری، امین، گنج خانلو، مهدی، زالی، ابوالفضل، امامی، علی، و اکبری افجانی، امیر. (1392). اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 44(4)، 329-335. SID. https://sid.ir/paper/193489/fa

    Vancouver: کپی

    هژبری امین، گنج خانلو مهدی، زالی ابوالفضل، امامی علی، اکبری افجانی امیر. اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(4):329-335. Available from: https://sid.ir/paper/193489/fa

    IEEE: کپی

    امین هژبری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، علی امامی، و امیر اکبری افجانی، “اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 329–335، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193489/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button