APA:
کپیهژبری، امین، گنج خانلو، مهدی، زالی، ابوالفضل، امامی، علی، و اکبری افجانی، امیر. (1392). اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 44(4)، 329-335. SID. https://sid.ir/paper/193489/fa
Vancouver:
کپیهژبری امین، گنج خانلو مهدی، زالی ابوالفضل، امامی علی، اکبری افجانی امیر. اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(4):329-335. Available from: https://sid.ir/paper/193489/fa
IEEE:
کپیامین هژبری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، علی امامی، و امیر اکبری افجانی، “اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 329–335، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193489/fa