مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

453
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله ی پنبه دانه در جیره ی بره ی پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 549 | صفحه پایان 558

چکیده

 هدف از انجام این پژوهش مطالعه تأثیر مکمل کردن جیره یبره ی پرواری با سطوح مختلف مکمل تجاری فورتیدC (به دست آمده از هیدرولیز کنجاله ی پنبه دانه به عنوان منبع پپتیدهای کوچک زنجیر) بر فراسنجه های تولید گاز و تخمیر, گوارش پذیری مواد مغذی جیره و فعالیت آنزیم های میکروبی شکمبه با استفاده از شیرابه ی شکمبه ی گوسفند در شرایط آزمایشگاهی بود. تیمارهای آزمایشی شامل جیره ی شاهد (بدون فورتیدC) و مکمل کردن جیره ی شاهد به ترتیب با سطوح 35/2, 70/4 و 05/7 گرم فورتید به ازای هر کیلوگرم ماده ی خشک جیره به عنوان منبع پپتیدهای کوچک بود. نتایج نشان داد, در زمان های 16, 24 و 48 ساعت پس از نگهداری (انکوباسیون), بیشترین و کمترین حجم گاز تولیدی به ترتیب در جیره ی حاوی بیشترین میزان فورتیدC و جیره ی شاهد مشاهده شد (05/0>P). بیشترین میزان ساخت (سنتز) پروتئین میکروبی و انرژی قابل سوخت وساز (متابولیسم) در جیره ی حاوی بیشترین سطح فورتیدC نسبت به تیمار شاهد به دست آمد (05/0>P). دیگر فراسنجه های تخمیر و قابلیت هضم دومرحله ای مواد مغذی تحت تأثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفتند (05/0P), اما فعالیت دیگر آنزیم های مورد بررسی شامل میکروکریستالین سلولاز و فعالیت تجزیه ی کاغذ صافی تحت تأثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، الهام، آذرفر، آرش، و عزیزی، ایوب. (1396). بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله ی پنبه دانه در جیره ی بره ی پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 48(4 )، 549-558. SID. https://sid.ir/paper/193496/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی الهام، آذرفر آرش، عزیزی ایوب. بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله ی پنبه دانه در جیره ی بره ی پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):549-558. Available from: https://sid.ir/paper/193496/fa

    IEEE: کپی

    الهام کریمی، آرش آذرفر، و ایوب عزیزی، “بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله ی پنبه دانه در جیره ی بره ی پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 549–558، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193496/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button