APA:
کپیعزیزی، ایوب، امینی فرد، زهرا، و شریفی، افروز. (1398). بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات تولیدات دامی، 8(3 )، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/364805/fa
Vancouver:
کپیعزیزی ایوب، امینی فرد زهرا، شریفی افروز. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(3 ):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/364805/fa
IEEE:
کپیایوب عزیزی، زهرا امینی فرد، و افروز شریفی، “بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 3 ، pp. 51–60، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364805/fa