APA:
کپیحاج محمودی، محمدمهدی، قاسمی، ابراهیم، و خوروش، محمد. (1397). تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفاله ی چغندر, کاه بدون فرآوری و فراوری شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(1 )، 159-170. SID. https://sid.ir/paper/193531/fa
Vancouver:
کپیحاج محمودی محمدمهدی، قاسمی ابراهیم، خوروش محمد. تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفاله ی چغندر, کاه بدون فرآوری و فراوری شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(1 ):159-170. Available from: https://sid.ir/paper/193531/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی حاج محمودی، ابراهیم قاسمی، و محمد خوروش، “تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفاله ی چغندر, کاه بدون فرآوری و فراوری شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 1 ، pp. 159–170، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193531/fa