مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,599
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 32

چکیده

 به منظور بررسی اثر کاربرد مواد شیمیایی بی کربنات سدیم, کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم بعنوان محلول الکترولیت آشامیدنی در دوران رشد و پایانی پرورش جوجه های گوشتی, آزمایشی در شرایط تنش گرمای چرخه ای مزمن طبیعی تابستان قم (دمای 22.5 تا 36 درجه سانتیگراد) در قالب طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار آب آشامیدنی و درسه تکرار یعنی مجموعا 21 واحد آزمایشی که در هر یک 20 جوجه گوشتی وجود داشت, اجرا شد. در این آزمایش جوجه های گوشتی تجاری مخلوط نر و ماده از نژاد آرین, دوره آغازین پرورش را بصورت یک گروه واحد گذرانیدند و تخصیص آنها به واحدهای آزمایشی در پایان دوره آغازین به صورت تصادفی انجام شد. در این آزمایش جیره گروههای آزمایشی کاملا یکسان بود ولی آب آشامیدنی آنها بر طبق تیمارهای آزمایشی ارائه گردید. تیمار شاهد, آب آشامیدنی فاقد الکترولیت خوراکی بود. تیمارهای2 و3 آب آشامیدنی حاوی 0.3 و 0.6 درصد بی کربنات سدیم, تیمارهای 4و5 آب آشامیدنی حاوی 0.15 و 0.3 درصد کلرید پتاسیم و تیمارهای 6 و 7 آب آشامیدنی 0.2 و 0.4 درصد کلریدآمونیم بود. در این آزمایش اثرات تیمارهای مذکور بر روی افزایش وزن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, میزان مصرف آب و میزان تلفات مورد ارزیابی قرار گرفت. در تفسیر کل آزمایش مشاهده شد که از افزودن الکترولیت های فوق الذکر به آب آشامیدنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمای چرخه ای مزمن طبیعی تابستان قم در سطوح مورد نظر این تحقیق, هیچ اثر مفیدی حاصل نگردید و تیمار 0.4 درصد کلرید آمونیم در آب آشامیدنی اثر مضر نیز داشت به طوری که مقادیر خوراک مصرفی و افزایش وزن گروه آزمایشی تحت تیمار اخیر, به طور معنی داری کمتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یگانه پرست، محمد، و میرعبدالباقی، ژاله. (1380). بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم, کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش و سازندگی، 14(1 (پی آیند 50) در امور دام و آبزیان)، 28-32. SID. https://sid.ir/paper/19730/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه پرست محمد، میرعبدالباقی ژاله. بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم, کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(1 (پی آیند 50) در امور دام و آبزیان):28-32. Available from: https://sid.ir/paper/19730/fa

    IEEE: کپی

    محمد یگانه پرست، و ژاله میرعبدالباقی، “بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم, کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 1 (پی آیند 50) در امور دام و آبزیان، pp. 28–32، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19730/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button