مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,987
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بی کربنات سدیم، کلرید آمونیوم و کلرید پتاسیم بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی (مقاله کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 86 | صفحه پایان 91

چکیده

 محدوده دمایی 18 تا 21 درجه سانتی گراد مناسب ترین دامنه حرارتی برای مرغ ها می باشد و اگر دما از 24 درجه سانتی گراد عبور کند زندگی آنها تحت تاثیر استرس گرمایی قرار می گیرد. آزمایشی با 224 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین از سن 7 تا 49 روزگی در قالب طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار 8) قطعه جوجه برای هر تکرار) برای مشخص نمودن اثر سه ماده شیمیایی بی کربنات سدیم, کلرید آمونیم و کلرید پتاسیم در دو سطح 0.1 و 0.3 درصد و تیمار شاهد اجرا گردید. نتایج نشان داد که اثر تیمارها بر وزن (P≤0.01) و ضریب تبدیل (P≤0.05) معنی دار بود, اما بر مصرف غذا اثر معنی داری نداشت (p>0.05). تیمارهای دارای کلرید آمونیم (0.1 و 0.3 درصد), کلرید پتاسیم (0.1 و 0.3 درصد) و بیکربنات سدیم 0.1 درصد به طور معنی داری (P≤0.05) دارای وزن بالاتر و ضریب تبدیل بهتری نسبت به گروه شاهد بودند. تیمار دارای 0.3 درصد کلرید آمونیم بهترین عملکرد را داشت. با توجه به نتایج این آزمایش مصرف کلرید آمونیم, کلرید پتاسیم به میزان 0.3 درصد و بی کربنات به میزان 0.1 درصد در شرایط تنش حرارتی پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیرالی، شعبان، روشن فکر، هدایت اله، و آقایی، علی. (1388). بررسی اثر بی کربنات سدیم, کلرید آمونیوم و کلرید پتاسیم بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی (مقاله کوتاه). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 4(5 (مسلسل 22))، 86-91. SID. https://sid.ir/paper/97448/fa

    Vancouver: کپی

    شیرالی شعبان، روشن فکر هدایت اله، آقایی علی. بررسی اثر بی کربنات سدیم, کلرید آمونیوم و کلرید پتاسیم بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی (مقاله کوتاه). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1388؛4(5 (مسلسل 22)):86-91. Available from: https://sid.ir/paper/97448/fa

    IEEE: کپی

    شعبان شیرالی، هدایت اله روشن فکر، و علی آقایی، “بررسی اثر بی کربنات سدیم, کلرید آمونیوم و کلرید پتاسیم بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی (مقاله کوتاه)،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 4، no. 5 (مسلسل 22)، pp. 86–91، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97448/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا