مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,532
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

957
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون

صفحات

 صفحه شروع 1549 | صفحه پایان 1560

چکیده

 نانوپکیجینگ یکی از راهکارهای جدید بسته بندی برای افزایش کیفیت و امنیت مواد غذایی است که استفاده از پوشش های بسته بندی نانو تحولی بزرگ در صادرات محصولات فسادپذیر است. در این تحقیق تعداد 38 بسته خاویار (5 گرمی) که به ترتیب 4 بسته در پوشش های عاری از نانو 4 بسته در پوشش های 6000 ppm با پایه نانوسیلور و 4 بسته در پوشش های 5000 ppm با پایه نانوسیلور و 4 بسته در پوشش های 4000 ppm با پایه نانوسیلور و 4 بسته در پوشش های 2000 ppm با پایه نانوسیلور و 4 بسته در پوشش های 1000 ppm با پایه نانوسیلور در دوتکرار مورد بررسی باکتریایی و قارچی قرار گرفتند.بعد از انجام آزمایشات میکروبی و بعد از تهیه گسترش و رنگ آمیزی گرم و تشخیص باکتری گرم مثبت از نظر مورفولوژی بررسی و رنگ آمیزی گرم و برای یررسی بیشتر و تعیین نوع باکتری و قارچ بر روی محیط های اختصاصی برده و کشت گردیده شد که بعد از بررسی 24 ساعت, استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی و آسپرژیلوس فلاووس و پنی سیلیوم در نمونه های عاری از پوشش نانو مشاهده گردیده شد و لیکن در پوشش پوشش های 5000 ppm و 6000 بصورت معنی داری در کاهش رشد قارچی و باکتریایی موثر بوده, در نهایت به روش تیتراسیون به بررسی میزان نقره موجود در خاویارهای بسته بندی شده پرداخته شد که از طریق تیتراسیون با دستگاه تیترازور و اسید سولفریک غلیظ, میزان باقی ماندگی نقره معادل صفر درصد بود.استفاده از پوشش های 5000 ppm و 6000 با pv کمتر از 0.05 بصورت معنی داری در کاهش رشد قارچی و باکتریایی موثر بوده, لذا با توجه به نتایج بدست آمده و عدم رهاسازی ذرات نانو به درون خاویار می توان از این فن آوری جهت افزایش زمان ماندگاری این محصول ارزنده وهمچنین ارتقاء صادرات در دنیا استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، سیما، مطلبی، عباسعلی، اهری، حامد، بهشتی هاشیرازی، حامد، رکنی، نوردهر، سهرابی حقدوست، نکیسا، مختاری، علیرضا، وحید، سوگند، رحمان نیا، هدی، و علیمحمدی، نیوشا. (1394). افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 12 (دوره جدید)(1 (پیاپی 48))، 1549-1560. SID. https://sid.ir/paper/197343/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی سیما، مطلبی عباسعلی، اهری حامد، بهشتی هاشیرازی حامد، رکنی نوردهر، سهرابی حقدوست نکیسا، مختاری علیرضا، وحید سوگند، رحمان نیا هدی، علیمحمدی نیوشا. افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1394؛12 (دوره جدید)(1 (پیاپی 48)):1549-1560. Available from: https://sid.ir/paper/197343/fa

    IEEE: کپی

    سیما مرادی، عباسعلی مطلبی، حامد اهری، حامد بهشتی هاشیرازی، نوردهر رکنی، نکیسا سهرابی حقدوست، علیرضا مختاری، سوگند وحید، هدی رحمان نیا، و نیوشا علیمحمدی، “افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 12 (دوره جدید)، no. 1 (پیاپی 48)، pp. 1549–1560، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197343/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button