مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3,103
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی ازت، بر و روی بر تشکیل و کیفیت میوه بادام

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 40

چکیده

 ریزش میوه در باغ های بادام (Prunus amygdalus L.) از مشکلات جدی است که باغداران کشور با آن مواجه می باشند. عناصر غذایی به ویژه ازت, روی و بر در این زمینه نقش موثری دارند. برای بررسی اثر این عناصر آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی با 18 تیمار و سه تکرار و در مجموع 108 درخت از رقم 8 ساله آذر هشت ساله در شهترستان شبستر در دو سال 83-1381 پیاده گردید. فاکتور اول ازت از منبع اوره در دو سطح (صفر و پنج در هزار), فاکتور دوم بر از منبع اسید بوریک در سه سطح (صفر دو در هزار و چهار در هزار) و فاکتور سوم روی از منبع سولفات روی در سه سطح (صفر دو در هزار و چهار در هزار به کار برده شدند. بیشترین درصد تشکیل میوه اولیه (24 درصد) در سطح سوم بر و روی اندازه گیری شد . بالاترین درصد تشکیل میوه نهایی (15 درصد) در سطوح دوم و سوم اسید بوریک بدست آمد. بیشترین وزن تک مغز (2.4 گرم) از محلول پاشی توام اوره با غلظت پنج در هزار و اسید بوریک با غلظت چهار در هزار اندازه گیری شد. بالاترین درصد مغز (14 درصد) در سطح سوم بر حاصل گردید. بیشترین طول میوه (4.4 سانتیمتر) در سطح سوم بر اندازه گیری شد. بیشترین عرض میوه (3.1 سانتیمتر) بدست آمده در سطوح دوم و سوم اسید بوریک بود. بالاترین درصد روغن اندازه گیری شده (53 درصد) از سطح سوم روی بدون کاربرد ازت مشاهده گردید. بیشترین درصد پوست سخت (22 درصد) بدست آمده در صورت محلول پاشی توام سطح دوم ازت در کنار سطوح دوم و سوم اسید بوریک حاصل شد. بالاترین درصد پروتئین (23 درصد) در صورت محلول پاشی توام اوره و سطح سوم اسید بوریک اندازه گیری شد. تاثیر اثرات ساده و متقابل سال × مکان در هیچ یک از تیمارهای کودی معنی دار بدست نیامد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بای بوردی، احمد، و ملکوتی، محمدجعفر. (1384). اثر محلول پاشی ازت, بر و روی بر تشکیل و کیفیت میوه بادام. پژوهش و سازندگی، 18(3 (پی آیند 68) در زراعت و باغبانی)، 32-40. SID. https://sid.ir/paper/19814/fa

    Vancouver: کپی

    بای بوردی احمد، ملکوتی محمدجعفر. اثر محلول پاشی ازت, بر و روی بر تشکیل و کیفیت میوه بادام. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛18(3 (پی آیند 68) در زراعت و باغبانی):32-40. Available from: https://sid.ir/paper/19814/fa

    IEEE: کپی

    احمد بای بوردی، و محمدجعفر ملکوتی، “اثر محلول پاشی ازت, بر و روی بر تشکیل و کیفیت میوه بادام،” پژوهش و سازندگی، vol. 18، no. 3 (پی آیند 68) در زراعت و باغبانی، pp. 32–40، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19814/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button