Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,328
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

912
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی

صفحات

 صفحه شروع 606 | صفحه پایان 617

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    راهداری، پروانه، مظفری، اکرم، و پناهی، بهمن. (1391). بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی. زیست شناسی ایران، 25(4)، 606-617. SID. https://sid.ir/paper/21365/fa

    Vancouver: کپی

    راهداری پروانه، مظفری اکرم، پناهی بهمن. بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی. زیست شناسی ایران[Internet]. 1391؛25(4):606-617. Available from: https://sid.ir/paper/21365/fa

    IEEE: کپی

    پروانه راهداری، اکرم مظفری، و بهمن پناهی، “بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی،” زیست شناسی ایران، vol. 25، no. 4، pp. 606–617، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21365/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا