APA:
کپیراهداری، پروانه، مظفری، اکرم، و پناهی، بهمن. (1391). بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی. زیست شناسی ایران، 25(4)، 606-617. SID. https://sid.ir/paper/21365/fa
Vancouver:
کپیراهداری پروانه، مظفری اکرم، پناهی بهمن. بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی. زیست شناسی ایران[Internet]. 1391؛25(4):606-617. Available from: https://sid.ir/paper/21365/fa
IEEE:
کپیپروانه راهداری، اکرم مظفری، و بهمن پناهی، “بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه های آزاد بر برخی ویژگیهای کیفی و کمی پسته (.Pistachia vera L) رقم فندقی،” زیست شناسی ایران، vol. 25، no. 4، pp. 606–617، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21365/fa