مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای

صفحات

 صفحه شروع 80 | صفحه پایان 90

چکیده

 این پژوهش به منظور مطالعه اثرات بنتونیت فن آوری شده و نشده و کلینوپتیولیت بر میزان نیتروژن آمونیاکی درون شیشه ای پروتیین قابل هضم در روده و پروتیین قابل حل در شرایط درون شیشه ای انجام شد. در مرحله اول سه سطح (0, 2 یا 4 درصد) از هر یک از افزودنی های معدنی ذکر شده به بیست و یک جیره که از نظر انرژی و پروتیین خام مشابه, ولی از نظر پروتیین قابل تجزیه در شکمبه, متفاوت بود, اضافه و در ساعت های مختلف پس از انکوباسیون غلظت نیتروژن آمونیاکی اندازه گیری شد. براساس نتایج آزمایشات, استفاده از 2 درصد بنتونیت فراوری شده و نشده یا کلنوپتیولیت, تاثیری بر غلظت نیتروژن آمونیاکی در شراط درون شیشه ای نداشت (p>0.05). زمانی که نسبت پروتیین قابل تجزیه در شکمبه پایین بود, بنتونیت فرآوری نشده تاثیر بیشتری نسبت به کلینوپتیلولیت داشت ولی در سطوح بالاتر پروتیین قابل تجزیه تفاوتی بین این دو افزودنی معدنی مشاهده نشد. در مجموع استفاده از 4 درصد از این مواد معدنی, به طور موثرتری غلظت نیتروژن آمونیاکی را خصوصا در 4 ساعت پس از انکوباسیون (در مقایسه با شاهد) کاهش دادند (p<0.05). این اثر با بالاتر رفتن میزان تجزیه پروتیین بیشتر شد. اضافه کردن بنتونیت سدیم (فرآوری شده و نشده) و کلینوپتیلولیت تاثیری بر قابلیت حل پروتیین کنجاله سویا نداشت (p<0.05) ولی اضافه کردن بنتونیت فرآوری نشده, قابلیت حل پروتیین یونجه را افزایش داد (p<0.05). اضافه کردن بنتونیت فرآوری نشده و کلینوپتیلولیت باعث کاهش قابلیت هضم پروتیین جیره درروده شدند (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاشاهی، علیرضا، نیک خواه، علی، میرهادی، سیداحمد، زاهدی فر، مجتبی، و منصوری، هرمز. (1385). اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی, قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای. پژوهش و سازندگی، 19(1 (پی آیند 70) در امور دام و آبزیان)، 80-90. SID. https://sid.ir/paper/19915/fa

    Vancouver: کپی

    آقاشاهی علیرضا، نیک خواه علی، میرهادی سیداحمد، زاهدی فر مجتبی، منصوری هرمز. اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی, قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1385؛19(1 (پی آیند 70) در امور دام و آبزیان):80-90. Available from: https://sid.ir/paper/19915/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا آقاشاهی، علی نیک خواه، سیداحمد میرهادی، مجتبی زاهدی فر، و هرمز منصوری، “اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی, قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 1 (پی آیند 70) در امور دام و آبزیان، pp. 80–90، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19915/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا