Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,685
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,564
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 88

چکیده

 مقدمه و هدف پژوهش: هتلداری یا میهمانداری یکی از بخش های بسیار پویای صنعت گردشگری است و شامل تشکیلات و تسهیلاتی برای خواب و استراحت, غذا و نوشیدنی و انواع تفریحات است. بنابراین به دلیل اهمیت ویژه ای که هتلداری از نظر رشد اقتصادی, اشتغال زایی و نشر فرهنگ دارد, این پژوهش در پی طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران می باشد.روش پژوهش: این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه توصیفی (همبستگی) است, بنابراین به منظور اجرای عملی, از کارت فیش, و در مطالعه میدانی از پرسشنامه محقق ساخته 17 گویه ای استفاده شده است. جامعه آماری نیز شامل گروهی از خبرگان هتلداری و گردشگری بوده که به روش سرشماری و نمونه گیری تعداد 47 نفر انتخاب شده اند.یافته های پژوهش: بر اساس پژوهش انجام شده, مولفه های اصلی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران شناسایی, و در مورد میزان اهمیت هر یک از مولفه های موثر در طبقه بندی و رتبه بندی هتل, نتایجی به دست آمد و در انتهای پژوهش نیز برای بهبود وضعیت صنعت هتلداری و گردشگری ایران پیشنهاداتی ارائه شده است.نتیجه گیری: الگوهای درجه بندی موجود در جهان برای درجه بندی هتل ها در کشورهای مسلمان به ویژه ایران پاسخگو نبوده و نتایج حاصل از اجرای آزمون فریدمن نشان داد, در طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها, مولفه های کارکنان و مدیران تحصیل کرده و مبادی آداب, آرامش و فضاسازی مطلوب اتاق میهمانان هتل برمبنای فرهنگ معماری بومی و ملی, تنوع غذاهای سنتی و بین المللی و نیز وجود جاذبه های فرهنگی و طبیعی نقشی مهم در طراحی الگوی بومی داشته و در رشد هتلداری تاثیر چشمگیری دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدمی، محسن، صرافی زاده، علی اصغر، و مدنی، امیرمحسن. (1390). طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران. مدیریت فرهنگی، 5(11)، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/199627/fa

    Vancouver: کپی

    قدمی محسن، صرافی زاده علی اصغر، مدنی امیرمحسن. طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران. مدیریت فرهنگی[Internet]. 1390؛5(11):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/199627/fa

    IEEE: کپی

    محسن قدمی، علی اصغر صرافی زاده، و امیرمحسن مدنی، “طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران،” مدیریت فرهنگی، vol. 5، no. 11، pp. 75–88، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/199627/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا