مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کشت های لاکتوباسیلوس بر فعالیت آنزیمی، برخی فراسنجه های خونی و تلفات در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 2 | صفحه پایان 9

چکیده

 آزمایشی برای بررسی تاثیر کشت های لاکتو باسیلوس تولید شده با منشاء بومی بر فراسنجه های خونی و تلفات در جوجه های گوشتی با 400 جوجه یکروزه (راس 308), در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار و 20 پرنده برای هر تکرار انجام شد. در این آزمایش, کشت های لاکتوباسیلوس با نمونه گیری از روده کوچک جوجه گوشتی سویه راس308 در سن 42 روزگی, اقدام به تولید کشت باکتریایی لاکتوباسیلوس شد. سطوح کشت لاکتوباسیلوس (0, 0.05, 0.1 و 0.15 درصد) در قالب 4 تیمار به جیره های غذایی پایه پرندگان اضافه گردید. پارامترهای فعالیت آنزیم های لاکتات دهیدروژناز, آسپارتات آمینوترانسفراز, آلانین آمینوترانسفراز, درصد هماتوکریت, هموگلوبین, کل گلبول های سفید (هتروفیل و لنفوسیت), کلسترول و تری گلیسرید خون در روزهای 21 و 42 انجام شد. تلفات به طور روزانه ثبت شد.نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که سطح 0.15 درصد کشت لاکتوباسیلوس سبب کاهش معنی دار سطوح تری گلیسرید, کلسترول, هموگلوبین و افزایش هماتوکریت و کل گلبولهای سفید خون در روز 42 شد. هم چنین, سطح 0.15 درصد کشت لاکتوباسیلوس سبب کاهش معنی دار تلفات و فعالیت آنزیم های آسپارت اتآمینوترانسفراز و آلانین آمینوترانسفراز پلاسما در روز 42 گردید. سایر پارامترهای خونی به طور معنی داری تحت تاثیر سطوح مختلف کشت لاکتوباسیلوس قرار نگرفتند (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی، مختار. (1394). بررسی تاثیر کشت های لاکتوباسیلوس بر فعالیت آنزیمی, برخی فراسنجه های خونی و تلفات در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 28(4 (پیاپی 109))، 2-9. SID. https://sid.ir/paper/200811/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی مختار. بررسی تاثیر کشت های لاکتوباسیلوس بر فعالیت آنزیمی, برخی فراسنجه های خونی و تلفات در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(4 (پیاپی 109)):2-9. Available from: https://sid.ir/paper/200811/fa

    IEEE: کپی

    مختار فتحی، “بررسی تاثیر کشت های لاکتوباسیلوس بر فعالیت آنزیمی, برخی فراسنجه های خونی و تلفات در جوجه های گوشتی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 4 (پیاپی 109)، pp. 2–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200811/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button