مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

185
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 برای انجام این تحقیق, 240 قطعه جوجه نر یک روزه سویه راس 308 در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار به ازای هر تیمار و 10 جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) جیره حاوی 5% چربی گیاهی (جیره فاقد ال-کارنیتین), 2) جیره حاوی 5% چربی گیاهی و 300 میلی گرم ال-کارنیتین, 3) جیره حاوی 5% چربی حیوانی (جیره فاقد ال-کارنیتین), 4) جیره حاوی 5% چربی حیوانی و 300 میلی گرم ال-کارنیتین, 5) جیره حاوی مخلوط چربی گیاهی و حیوانی (به نسبت مساوی 2.5 درصد) فاقد ال-کارنیتین, 6) جیره حاوی مخلوط چربی گیاهی و حیوانی (به نسبت مساوی 2.5 درصد) با 300 میلی گرم ال-کارنیتین است. در پایان آزمایش (42 روزگی), یک قطعه جوجه از هر واحد آزمایشی خون گیری و فراسنجه های خونی آنالیز شد. نتایج نشان می دهد که تیمار حاوی چربی حیوانی و ال-کارنیتین باعث افزایش وزن جوجه ها در دوره رشد و کل دوره شد (P<0.05). افزودن ال-کارنیتین در جیره حاوی چربی حیوانی باعث کاهش معنی دار مصرف خوراک شد (P<0.05). افزودن سطح 300 میلی گرم ال-کارنیتین در مقایسه با سایر تیمارها ضریب تبدیل خوراک را در دوره رشد به 1.68 و کل دوره به 1.55 کاهش داد (P<0.05). استفاده از ال-کارنیتین تاثیر معنی داری بر میزان گلوکز و HDL خون نداشت (0.05<P). ولی افزودن ال-کارنیتین در جیره طیور باعث کاهش کلسترول, تری گلیسیرید, LDL و VLDL خون شد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پارسائی مهر، خسرو، فرهومند، پرویز، افروزیه، محمد، نجفی، رامین، و احمدی نقدهی، عباسعلی. (1391). تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/237228/fa

    Vancouver: کپی

    پارسائی مهر خسرو، فرهومند پرویز، افروزیه محمد، نجفی رامین، احمدی نقدهی عباسعلی. تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/237228/fa

    IEEE: کپی

    خسرو پارسائی مهر، پرویز فرهومند، محمد افروزیه، رامین نجفی، و عباسعلی احمدی نقدهی، “تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 27–34، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237228/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button