APA:
کپیپارسائی مهر، خسرو، فرهومند، پرویز، افروزیه، محمد، نجفی، رامین، و احمدی نقدهی، عباسعلی. (1391). تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/237228/fa
Vancouver:
کپیپارسائی مهر خسرو، فرهومند پرویز، افروزیه محمد، نجفی رامین، احمدی نقدهی عباسعلی. تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/237228/fa
IEEE:
کپیخسرو پارسائی مهر، پرویز فرهومند، محمد افروزیه، رامین نجفی، و عباسعلی احمدی نقدهی، “تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 27–34، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237228/fa