گونه های مختلف ماهیان می توانند دوره محرومیت غذایی یا گرسنگی را با استفاده از فعالیت اکتسابی مکانیسم های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی که آن ها را با شرایط نامناسب محیط سازگار می سازد، تحمل نمایند. مطالعه حاضر، به منظور بررسی اثر گرسنگی بر شاخص های بیوشیمیایی کبدی و ایمنی غیراختصاصی بچه ماهی یلی خط کمانی (Terapon jarbua, Forsskal, 1775) انجام شد. در این تحقیق، 180 بچه ماهی یلی با میانگین (± انحراف معیار) طولی 4.46±0.21 سانتی متر و وزنی 1.98±0.30 گرم به دو گروه تغذیه شده و تغذیه نشده و سه تکرار (30 قطعه ماهی در هر تکرار) در مخازن پلاستیکی 60 لیتری مورد مقایسه و مطالعه قرار گرفتند. نمونه برداری از کبد و ماهی در روز صفر و نیز هر هفته یکبار تا هفته چهارم پس از محرومیت غذایی انجام شد. نتایج بدست آمده نشان دهنده کاهش معنی دار سطح کلسترول و تری گلیسرید در گروه تغذیه نشده از هفته 2 محرومیت غذایی، در مقایسه با گروه تغذیه شده بود (p<0.05). از هفته 1 محرومیت غذایی، سطوح پروتئین تام و گلیکوژن بطور معنی داری در گروه تغذیه نشده کاهش یافت (p<0.05) و در پایان دوره آزمایش، سطح لیزوزیم در گروه تغذیه نشده بصورت معنی دار افزایش یافت (p<0.05). نتایج حاضر نشان می دهد که ماهی یلی خط کمانی می تواند با دوره 1 ماهه گرسنگی سازش یافته و از ذخایر گلیکوژن و چربی بعنوان منابع انرژی استفاده نماید.