مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

936
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

731
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 56

چکیده

 اغلب لاکتوباسیل های پروبیوتیک به سطوح روده می چسبند که این پدیده تحت تاثیر اسیدهای چرب قرار می گیرد. این پروژه جهت افزایش خاصیت آب گریزی سطح سلول باکتری ها و بهبود عملکرد آن ها طراحی گردید و به این منظور, محیط های کشت MRS براوث حاوی اسیدهای چرب اشباع (استئاریک اسید و پالمیتیک اسید), غیر اشباع (a لینولنیک اسید, g لینولنیک اسید, لینولئیک اسید, آراشیدونیک اسید, اولئیک اسید و...), مخلوط آن ها و یک محیط کنترل بدون اسید چرب, جهت رشد دو نوع باکتری لاکتوباسیلوس رامنوزوس و یک استارتر تجاری مورد استفاده قرار گرفتند. چربی سلولی باکتری ها استخراج, صابونی و متیله شده و میزان اسیدهای چرب آنها با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی اندازه گیری شدند. تغییرات خاصیت آب گریزی و آب دوستی غشاء باکتری های کشت شده با استفاده از حلال های اتیل استات (قطبی) و اکتان (غیر قطبی) و روش اسپکتروفتومتری تخمین زده شدند. نتایج این بررسی نشان داد که افزودن اسیدهای چرب آزاد به محیط کشت باعث تغییراتی در اسیدهای چرب سلولی باکتری می گردد و نتایج شاخص قطبیت غشاء نشان داد که محیط های حاوی مخلوط اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع بخصوص در مورد استارتر از قطبیت بیشتری برخوردار بوده و کشش بیشتری به حلال قطبی دارند و کشت استارتر در محیط اسیدهای چرب غیر اشباع باعث افزایش معنی دارنسبت اسیدهای چرب غیر اشباع به اشباع در سلول باکتری گردید. لاکتوباسیلوس رامنوزوس در هر چهار محیط مورد آزمایش خواص غیر قطبی (در نتیجه تمایل بیشتر به اتصال با موکوس روده) را از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واسجی، نرگس، مژگانی، ناهید، و صادقی پناه، ابوالحسن. (1394). تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 28(3 (پیاپی 108))، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/200945/fa

    Vancouver: کپی

    واسجی نرگس، مژگانی ناهید، صادقی پناه ابوالحسن. تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(3 (پیاپی 108)):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/200945/fa

    IEEE: کپی

    نرگس واسجی، ناهید مژگانی، و ابوالحسن صادقی پناه، “تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 3 (پیاپی 108)، pp. 45–56، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button