Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

513
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

315
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 66

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل محمدی، عبداله، و صبوری، پوریا. (1393). بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/480308/fa

    Vancouver: کپی

    گل محمدی عبداله، صبوری پوریا. بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/480308/fa

    IEEE: کپی

    عبداله گل محمدی، و پوریا صبوری، “بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 59–66، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480308/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا