APA:
کپیگل محمدی، عبداله، و صبوری، پوریا. (1393). بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/480308/fa
Vancouver:
کپیگل محمدی عبداله، صبوری پوریا. بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/480308/fa
IEEE:
کپیعبداله گل محمدی، و پوریا صبوری، “بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 59–66، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480308/fa