مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,087
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

787
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر استفاد ه از اسید های آلی د ر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 26 | صفحه پایان 33

چکیده

 جهت بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید های آلی (مکمل حاوی اسید پروپیونیک و اسید فرمیک) بر عملکرد جوجه های گوشتی, طرح کاملا تصاد فی د ر چهار سطح (صفر, 1.0, 0.5 و 1.5 د رصد د ر جیره) و سه تکرار که جمعا 12 واحد آزمایشی را تشکیل می د اد و با د ر نظر گرفتن 16 قطعه د ر هر واحد آزمایشی, جمعا بر روی 192 قطعه جوجه گوشتی انجام پذیرفت. تجزیه و تحلیل آماری د اد ه ها با استفاد ه از بسته نرم افزاری MASTAT-C و مقایسه میانگین ها از طریق آزمون د انکن انجام پذیرفت. تفاوت معنی د اری د ر د وره های مختلف از نظر میزان مصرف خوراک د ر بین تیمارهای آزمایشی مشاهد ه نگرد ید . اما افزایش وزن بد ن د ر طی د وره آغازین د ر بین تیمار ها تفاوت معنی د اری د اشت (p<0.05). علیرغم اینکه با افزایش سطح استفاد ه از اسید های آلی د ر د وره رشد و کل د وره (42-0 روزگی) افزایش وزن بد ن بهبود یافته بود اما این تفاوت معنی د اری نبود (p<0.05). همچنین تفاوت معنی د اری از نظر ضریب تبد یل غذایی د ر طی د وره های مختلف د ر بین تیمار ها وجود د اشت (p<0.05). و استفاد ه از اسید های آلی باعث کاهش معنی د ار pH د ر د وازد هه گرد ید (p<0.01). هزینه تغذی هایی به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن بد ن و همچنین فاکتور کارایی عملکرد د ر بین تیمار ها تفاوت معنی د اری د اشت (p<0.05). د ر نهایت طبق نتایج این مطالعه, افزود ن 0.5 د رصد از این مکمل د ر جیره جوجه های گوشتی توصیه می گرد د .

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قهری، حسن، شیوازاد، محمود، فرهومند، پرویز، اقبال، جاوید، و نجف زاده، مهدی. (1386). بررسی اثر استفاد‌ه از اسید‌های آلی د‌ر جیره بر عملکرد‌ جوجه ‌های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 20(4 (پی آیند 77) در امور دام و آبزیان)، 26-33. SID. https://sid.ir/paper/20151/fa

    Vancouver: کپی

    قهری حسن، شیوازاد محمود، فرهومند پرویز، اقبال جاوید، نجف زاده مهدی. بررسی اثر استفاد‌ه از اسید‌های آلی د‌ر جیره بر عملکرد‌ جوجه ‌های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(4 (پی آیند 77) در امور دام و آبزیان):26-33. Available from: https://sid.ir/paper/20151/fa

    IEEE: کپی

    حسن قهری، محمود شیوازاد، پرویز فرهومند، جاوید اقبال، و مهدی نجف زاده، “بررسی اثر استفاد‌ه از اسید‌های آلی د‌ر جیره بر عملکرد‌ جوجه ‌های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 4 (پی آیند 77) در امور دام و آبزیان، pp. 26–33، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20151/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا