مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,188
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات محلول های گرم قارچکش تیابندازول و نوع بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه به رقم گورتن (1)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 67

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی اثر غلظت و دمای محلول قارچ کش تیابندازول و نوع بسته بندی بر عمر انبارمانی میوه «به» رقم گورتن در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان انجام گردید. میوه پس از برداشت و درجه بندی با غلظت های مختلف (صفر, 1000 و 3000 میلی گرم در لیتر) و دماهای متفاوت (25, 40 و 45 درجه سانتی گراد) قارچ کش تیابندازول تیمار گردید و پس از خشک شدن در هوای آزاد در کیسه های پلی اتیلنی با دانسیته بالا دارای 24 سوراخ به قطر 5 میلی متر (بسته بندی معمولی) و کیسه های پلی اتیلنی بدون سوراخ (بسته بندی با اتمسفر تغییریافته تعادلی) بسته بندی و به سردخانه با دمای (0±1) درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی %85 منتقل شد. اندازه گیری خواص کمی و کیفی میوه شامل درصد کاهش وزن, سفتی بافت, درصد پوسیدگی, pH, مواد جامد محلول در آب, اسید قابل تیتر و درصد مواد جامد محلول در آب به اسید قابل تیتر بلافاصله پس از برداشت و پس از 30, 60, 90, 120 و 150 روز انجام شد. تجزیه و تحلیل داده ها در قالب طرح آزمایشی فاکتوریل 4 فاکتوره با پایه کاملا تصادفی با 3 تکرار و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن در سطح احتمال 1 و 5 درصد با استفاده از برنامه آماری mstatc انجام گردید. نتایج نشان داد محلول 40 درجه سانتی گراد قارچ کش تیابندازول به غلظت 1000 میلی گرم در لیتر و بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته تعادلی در مقایسه با شاهد سبب حفظ خواص کیفی میوه طی مدت نگهداری در سردخانه گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نیک خواه، شهره، و گنجی مقدم، ابراهیم. (1387). اثرات محلول های گرم قارچکش تیابندازول و نوع بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه به رقم گورتن (1). پژوهش و سازندگی، 21(ویژه نامه (زراعت و باغبانی))، 61-67. SID. https://sid.ir/paper/20191/fa

    Vancouver: کپی

    نیک خواه شهره، گنجی مقدم ابراهیم. اثرات محلول های گرم قارچکش تیابندازول و نوع بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه به رقم گورتن (1). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(ویژه نامه (زراعت و باغبانی)):61-67. Available from: https://sid.ir/paper/20191/fa

    IEEE: کپی

    شهره نیک خواه، و ابراهیم گنجی مقدم، “اثرات محلول های گرم قارچکش تیابندازول و نوع بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه به رقم گورتن (1)،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. ویژه نامه (زراعت و باغبانی)، pp. 61–67، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20191/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button