مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,008
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای تیمارهای دمایی و نوع بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انبارداری میوه به

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 94

چکیده

 آزمایشی به منظور بررسی اثرهای تیمار گرمادهی و نوع بسته بندی بر عمر انباری و کیفیت میوه های به انجام شد. میوه های به, به مدت 0, 36 و 72 ساعت در دمای 38 درجه سانتی گراد گرمادهی شدند و در کیسه های پلی اتیلن سوراخ دار و بدون سوراخ بسته بندی شدند و در دمای صفر درجه سانتی گراد به مدت 2.5 و 5 ماه نگهداری شدند. نتایج آزمایش نشان داد تیمار گرمادهی به مدت 36 ساعت به طور معنی داری سفتی بافت میوه را افزایش داد, از سوی دیگر میزان گسی گوشت میوه, و کاهش وزن میوه را پس از 2.5 و 5 ماه نگهداری در دمای صفر درجه سانتی گراد کاهش داد. میوه های تیمار شده پس از 5 ماه نگهداری در صفر درجه سانتی گراد به اضافه یک هفته در دمای 20 درجه سانتی گراد نسبت به شاهد سفت تر و دارای بتا - کاروتن بیشتر و گسی کمتری بودند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، مجید، و اکبری، حسن. (1382). اثرهای تیمارهای دمایی و نوع بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انبارداری میوه به. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 4(4-3)، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/80932/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی مجید، اکبری حسن. اثرهای تیمارهای دمایی و نوع بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انبارداری میوه به. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1382؛4(4-3):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/80932/fa

    IEEE: کپی

    مجید راحمی، و حسن اکبری، “اثرهای تیمارهای دمایی و نوع بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انبارداری میوه به،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 4، no. 4-3، pp. 83–94، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80932/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button