مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

922
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

741
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی تواناسازها و توانمندی های چابکی در صنعت خدمات هتلداری با مطالعه تطبیقی آن با بخش تولید

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 108

چکیده

 هدف تحقیق حاضر, بررسی تطبیقی متغیرهای چابکی مورد توجه در بخش تولیدی و بخش خدمات هتلداری و تعیین اهمیت این متغیرها می باشد به گونه ای که بهترین تمایز را میان این دو بخش از نظر چابکی ایجاد نماید. به این منظور, متغیرهای مورد توجه شرکت های تولیدی چابک از ادبیات موضوع استخراج شد و سپس در هتل های چابک مورد آزمون قرار گرفت تا مشخص شود آیا این متغیرها در هتل های چابک نیز همانند شرکتهای تولیدی چابک مورد توجه قرار می گیرند یا خیر. مورد مطالعه تحقیق, شرکت های تولیدی مستقر در شهرک صنعتی طوس و هتل های سه, چهار و پنج ستاره شهر مشهد می باشد. جمع آوری داده ها با استفاده از دو پرسشنامه t و تحلیل آنها نیز به روش های تحلیل واریانس چندمتغیره, آزمون t مستقل و تحلیل تشخیصی انجام شد. بر اساس یافته های تحقیق مشخص گردید که تفاوت معنی داری بین بردار میانگین های متغیرهای چابکی دو گروه وجود دارد. متغیرهایی که باعث بروز این اختلاف شده اند شامل آموزش و پرورش مستمر, فرهنگ تغییر, مشارکت و همکاری, پاسخگویی, انعطاف پذیری, سرعت و شایستگی می باشند که میانگین آنها در هتلها بیشتر از شرکتهای تولیدی بوده است. همچنین, ترکیب متغیر آموزش و پرورش مستمر و متغیر انعطاف پذیری با ضرایب اهمیت خاص, منجر به ایجاد بیشترین اختلاف هتل ها و شرکت های تولیدی در زمینه چابکی شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشار، امیرحسین، پویا، علیرضا، و خوراکیان، علیرضا. (1395). شناسایی تواناسازها و توانمندی های چابکی در صنعت خدمات هتلداری با مطالعه تطبیقی آن با بخش تولید. مطالعات مدیریت گردشگری (مطالعات جهانگردی)، 11(36)، 85-108. SID. https://sid.ir/paper/202587/fa

    Vancouver: کپی

    افشار امیرحسین، پویا علیرضا، خوراکیان علیرضا. شناسایی تواناسازها و توانمندی های چابکی در صنعت خدمات هتلداری با مطالعه تطبیقی آن با بخش تولید. مطالعات مدیریت گردشگری (مطالعات جهانگردی)[Internet]. 1395؛11(36):85-108. Available from: https://sid.ir/paper/202587/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین افشار، علیرضا پویا، و علیرضا خوراکیان، “شناسایی تواناسازها و توانمندی های چابکی در صنعت خدمات هتلداری با مطالعه تطبیقی آن با بخش تولید،” مطالعات مدیریت گردشگری (مطالعات جهانگردی)، vol. 11، no. 36، pp. 85–108، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/202587/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button