مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,136
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,111
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر توسعه صادرات در بنگاه های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان قزوین- با رویکرد MADM

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 مشکلات ناشی از اقتصاد تک محصولی و تکیه بر درآمدهای نفتی سبب ایجاد اقتصادی متاثر از عوامل خارجی بالاخص درآمدهای ناپایدار نفتی شده است. با این ویژگی اقتصاد ایران, می توان به اهمیت و نقش صادرات غیرنفتی در کشور پی برد. امروزه صنایع کوچک و متوسط از جنبه های مختلف اجتماعی, تولید صنعتی و ارائه خدمات در اکثر کشورهای جهان, نقش آفرینی می کنند. این صنایع با صادرات قابل توجه خود نقش موثری در توسعه اقتصادی کشورها ایفا می کنند. به علاوه شدت یافتن رقابت جهانی, افزایش بی اطمینانی و تقاضای فزاینده برای محصولات متنوع, باعث شده است که استقبال از این صنایع بیشتر شود. تحقیق حاضر نشان می دهد که حرکت به سمت صنایع کوچک و متوسط نه تنها امری بهینه و سودآور می باشد, بلکه در شرایط فعلی کشور, امری لازم و ضروری است. این تحقیق با هدف بررسی عوامل موثر بر توسعه صادرات در بنگاه های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان قزوین انجام گرفته است. این پژوهش با بهره گیری از مطالعات پیشین و پرسشنامه بین مدیران و کارشناسان صنعت غذایی, ضمن شناسایی عوامل موثر بر صادرات, به رتبه بندی آن ها با تکنیک دی متل و اسمارت پرداخته است. هدف این پژوهش شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه صادرات در بنگاه های کوچک و متوسط صنایع غذایی و بررسی میزان تاثیرات این عوامل است. نتیجه این پژوهش می تواند به مدیران در حوزه صادرات صنایع غذایی کمک کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسی خانی، مرتضی، و شهروان مهر، امیرحسین. (1394). بررسی عوامل موثر بر توسعه صادرات در بنگاه های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان قزوین- با رویکرد MADM. مدیریت توسعه و تحول، -(23)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/205798/fa

    Vancouver: کپی

    موسی خانی مرتضی، شهروان مهر امیرحسین. بررسی عوامل موثر بر توسعه صادرات در بنگاه های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان قزوین- با رویکرد MADM. مدیریت توسعه و تحول[Internet]. 1394؛-(23):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/205798/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی موسی خانی، و امیرحسین شهروان مهر، “بررسی عوامل موثر بر توسعه صادرات در بنگاه های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان قزوین- با رویکرد MADM،” مدیریت توسعه و تحول، vol. -، no. 23، pp. 1–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/205798/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button