Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

454
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

454
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی بر شاخص های رشد، بازماندگی و عملکرد تولیدمثلی ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio)

صفحات

 صفحه شروع 215 | صفحه پایان 224

کلیدواژه

ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio)Q1

چکیده

 افزودن ترکیبات مختلف آنزیم ها به جیره غذایی یک راه بالقوه برای بهبود ارزش غذایی مواد مغذی است. مولتی آنزیم ناتوزیم دارای پروتئاز, لیپاز, فیتاز, آلفا آمیلاز, سلولاز, آمیلوگلوکوسیداز, بتاگلوکاناز, پنتوسوناز, همی سلولاز, زایلاناز, پکتیناز, اسیدفسفاتاز و اسیدفیتاز است, بنابراین به نظر می رسد جهت افزایش قابلیت هضم, از بین بردن عوامل ضد تغذیه ای و درنتیجه بهبود شاخص های رشد و عملکرد تولیدمثلی ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) می توان از مولتی آنزیم ناتوزیم استفاده کرد و به طورکلی وضعیت تغذیه را بهبود بخشید. هدف از این آزمایش استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی ماهی قرمز و بررسی اثرات آن بر شاخص های رشد, بازماندگی و عملکرد تولیدمثلی است. جهت انجام این آزمایش از ماهیانی با میانگین وزنی 0/03± 5/56 گرم استفاده شد و مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس® (بیوپروتون, استرالیا) در 5 تیمار 0, 250, 500, 750 و 1000 میلی گرم بر کیلوگرم غذا, به جیره غذایی اضافه شد. این مولتی آنزیم در سطح آنزیمی 1 (250 میلی گرم بر کیلوگرم جیره غذایی) بهترین افزایش وزن, نرخ رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی, درصد افزایش وزن بدن و راندمان پروتئین را ایجاد کرد که با گروه شاهد تفاوت معنی دار داشت (0/05>P) اما بر درصد بازماندگی تاثیری نداشت (0/05P) اما این مولتی آنزیم در هیچ یک از گروه های آزمایش تاثیری بر قابلیت تفریخ و درصد تحرک اسپرم نداشت (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادلیان، مهرداد، ایمان پور، محمدرضا، و جعفری، ولی اله. (1398). اثرات مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی بر شاخص های رشد, بازماندگی و عملکرد تولیدمثلی ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio). محیط زیست جانوری، 11(2 )، 215-224. SID. https://sid.ir/paper/206413/fa

    Vancouver: کپی

    عادلیان مهرداد، ایمان پور محمدرضا، جعفری ولی اله. اثرات مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی بر شاخص های رشد, بازماندگی و عملکرد تولیدمثلی ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(2 ):215-224. Available from: https://sid.ir/paper/206413/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد عادلیان، محمدرضا ایمان پور، و ولی اله جعفری، “اثرات مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی بر شاخص های رشد, بازماندگی و عملکرد تولیدمثلی ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 2 ، pp. 215–224، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206413/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا