مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

499
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مولتی آنزیم ناتوزیم و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و خون شناسی در فیل ماهی (Huso huso)

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 228

چکیده

 این تحقیق به منظور تعیین اثر استفاده پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی و مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی بر شاخص های رشد و خون شناسی در بچه فیل ماهی به صورت طرح کاملا ً تصادفی در پنج تیمار و یک شاهد (هر یک با سه تکرار) انجام شد. پروبیوتیک و مولتی -آنزیم در پنج سطح, 0/1 درصد پروبیوتیک, 0/025 درصد مولتی آنزیم, 0/05 درصد مولتی-آنزیم, ترکیب پروبیوتیک (0/1 درصد) و مولتی آنزیم (0/025), ترکیب پروبیوتیک (0/1 درصد) و مولتی آنزیم (0/05 درصد) و گروه شاهد, به جیره غذایی ماهیان افزوده و به مدت 8 هفته تغذیه شد. شاخص های رشد (افزایش وزن, نرخ رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی و نسبت کارایی غذا) و فاکتورهای خون شناسی نظیر هموگلوبین, هماتوکریت, WBC, RBC, MCV, MCH, MCHC اندازه گیری شد. براساس نتایج حاصل, سطح پرو بیوتیک صفر و مولتی آنزیم 0/05 درصد و همین طور پروبیوتیک سطح 0/1 درصد و مولتی آنزیم سطح 0/05 درصد بر مقدار وزن نهایی, افزایش وزن, SGR و همین طور نسبت کارایی بیش ترین اثر را داشتند و نسبت به گروه شاهد تاثیر معنی داری نشان داد (0/05>P). میزان FCR در سطح پروبیوتیک 1 و مولتی آنزیم 3 کم ترین میزان را نشان داد و نسبت به گروه شاهد تاثیر معنی داری داشت (0/05>P). سطوح پروبیوتیکی و آنزیمی مختلف بر شاخص های خونی اثر معنی داری نداشتند (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، مریم، ایمانپور، محمدرضا، و صفری، رقیه. (1399). اثر مولتی آنزیم ناتوزیم و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و خون شناسی در فیل ماهی (Huso huso). محیط زیست جانوری، 12(1 )، 223-228. SID. https://sid.ir/paper/206719/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی مریم، ایمانپور محمدرضا، صفری رقیه. اثر مولتی آنزیم ناتوزیم و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و خون شناسی در فیل ماهی (Huso huso). محیط زیست جانوری[Internet]. 1399؛12(1 ):223-228. Available from: https://sid.ir/paper/206719/fa

    IEEE: کپی

    مریم موسوی، محمدرضا ایمانپور، و رقیه صفری، “اثر مولتی آنزیم ناتوزیم و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و خون شناسی در فیل ماهی (Huso huso)،” محیط زیست جانوری، vol. 12، no. 1 ، pp. 223–228، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206719/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button