Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

469
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

462
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود فراسنجه های کیفی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ با افزودن عصاره نعناع فلفلی در رقیق کننده

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 90

چکیده

 هدفاینپژوهشبررسیتأثیر عصارهگیاهنعناع فلفلیبه عنوان یکآنتی اکسیدانطبیعیبرکیفیتاسپرممنجمد-یخ گشاییشدهقوچبود. برای این منظور از چهار رأس قوچ مغانی هفته ای دو بار اسپرم گیری شد و انزال ها به طور یکسان باهم مخلوط شدند. سپس نمونه ها با رقیق کننده حاوی سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (0, 2, 4, 8, 12 و 16 میلی-لیتر در دسی لیتر محلول رقیق کننده) رقیق شدند. نمونه هاپسازطیمراحلسردسازیو انجمادتازمانارزیابیدرداخلازتمایعنگه داریشدند. بعد از یخ گشایی, پارامترهای تحرک به-وسیله سیستم کاسا, زنده مانی به روش رنگ آمیزی ائوزین-نیگروزین و تست یکپارچگی غشایی با محلول هیپواسموتیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودن عصاره در سطوح 4 و 8 میلی لیتر, درصد تحرک کلی اسپرم ها را افزایش داد (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، وحید، و هدایت ایوریق، نعمت. (1398). بهبود فراسنجه های کیفی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ با افزودن عصاره نعناع فلفلی در رقیق کننده. محیط زیست جانوری، 11(1 )، 83-90. SID. https://sid.ir/paper/206468/fa

    Vancouver: کپی

    امیری وحید، هدایت ایوریق نعمت. بهبود فراسنجه های کیفی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ با افزودن عصاره نعناع فلفلی در رقیق کننده. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(1 ):83-90. Available from: https://sid.ir/paper/206468/fa

    IEEE: کپی

    وحید امیری، و نعمت هدایت ایوریق، “بهبود فراسنجه های کیفی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ با افزودن عصاره نعناع فلفلی در رقیق کننده،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 1 ، pp. 83–90، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا