مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

483
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

473
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جایگزینی سطوح مختلف پودر کنجاله سویا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد، کیفیت لاشه و برخی فاکتورهای خونی بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 188

کلیدواژه

استرلیاد (Acipenser ruthenus)Q1

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی جایگزینی پودرکنجاله سویا به جای پودرماهی در جیره غذایی ماهی استرلیاد و تاثیر آن بر رشد, برخی فاکتورهای خونی و کیفیت لاشه در طی 56 روز انجام شد. تحقیق با 5 تیمار و 3 تکرار شامل تیمار 1 (شاهد) با 0%, تیمار 2 با 10%, تیمار 3 با 20%, تیمار 4 با 30/7 % و تیمار 5 با 45% پودرکنجاله سویا انجام شد. تعداد 300 عدد بچه ماهی با میانگین وزنی 1/8± 70/95 گرم در 13 وان فایبرگلاس 2 تنی قرار گرفتند. پس از زیست سنجی و خونگیری از ماهیان, شاخص های رشد و فاکتورهای خونی و کیفیت لاشه تعیین گردید. نتایج نشان داد که ماهیان از لحاظ طول و ضریب چاقی دارای اختلاف معنی دار بودند (0/05>P). به طوری که جیره 10% کنجاله سویا باعث بیش ترین میزان شاخص های رشد در ماهیان شدند. بین تیمارها از لحاظ میزان هموگلوبین, هماتوکریت و پروتئین خون اختلاف معنی دار مشاهده شد (0/05>P). جیره 10 و 45% کنجاله سویا باعث بیش ترین میزان هموگلوبین, جیره 45% کنجاله سویا باعث بیش ترین میزان هماتوکریت و جیره 30/7% کنجاله سویا باعث بیش ترین میزان پروتئین در خون در ماهیان شدند. بیش ترین میزان پروتئین خام لاشه متعلق به ماهیانی بود که از جیره 20% کنجاله سویا تغذیه کردند و این مقدار در مقایسه با سایر تیمارها تفاوت معنی داری داشت (0/05>P). لذا می توان گفت تیمار 2 و 3 بهترین تیمار از لحاظ دارا بودن کنجاله سویا می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفایی، حسام، خارا، حسین، فلاحتکار، بهرام، و وهاب زاده، حبیب. (1398). تاثیر جایگزینی سطوح مختلف پودر کنجاله سویا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, کیفیت لاشه و برخی فاکتورهای خونی بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus). محیط زیست جانوری، 11(1 )، 181-188. SID. https://sid.ir/paper/206476/fa

    Vancouver: کپی

    صفایی حسام، خارا حسین، فلاحتکار بهرام، وهاب زاده حبیب. تاثیر جایگزینی سطوح مختلف پودر کنجاله سویا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, کیفیت لاشه و برخی فاکتورهای خونی بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(1 ):181-188. Available from: https://sid.ir/paper/206476/fa

    IEEE: کپی

    حسام صفایی، حسین خارا، بهرام فلاحتکار، و حبیب وهاب زاده، “تاثیر جایگزینی سطوح مختلف پودر کنجاله سویا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, کیفیت لاشه و برخی فاکتورهای خونی بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 1 ، pp. 181–188، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206476/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button