مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

831
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین اسیدآمینه های آزاد در ژله رویال، گرده زنبورعسل و گرده زنبور هیدرولیز شده

صفحات

 صفحه شروع 297 | صفحه پایان 304

چکیده

 از میان محصولات مختلف گیاهی, محصولات زراعی و باغی مانند دانه های گرده به طور عمده به عنوان مواد دارویی و مکمل های غذایی به علت وجود مواد مغذی ضروری مثل اسیدآمینه, پروتئین, فلاونوئیدها و آلکالوئیدها به طور گسترده ای استفاده می شود. اسیدآمینه های ژله رویال طیف گسترده ای از عملکردهای دارویی و سلامت بخشی را در انسان دارند. مطالعه حاضر با هدف تعیین اسیدآمینه های آزاد ژله رویال, گرده زنبور عسل و گرده زنبور هیدرولیز شده می باشد. نتایج نشان داد که پرولین, لیزین, آسپارتیک اسید, گلوتامیک اسید, سرین و بتاآلانین اسیدآمینه های آزاد عمده در ژله رویال بودند. در این آزمایش مشخص شد که اسیدآمینه های آزاد آسپارتیک اسید, گلوتامیک اسید, آلانین, پرولین, تایروزین, متیونین, لوسین و ایزولوسین در گرده زنبورعسل وجود داشتند. مشخص شد که سه اسیدآمینه آزاد, آسپارتیک اسید, گلوتامیک اسید و پرولین در تمام نمونه های مورد مطالعه وجود داشتند. در این آزمایش گرده زنبورعسل هیدرولیز شده با آنزیم آلکالاز دارای بیش-ترین تعداد آمینواسید آزاد (22 اسیدآمینه) بود. علاوه بر اسیدآمینه های آزاد موجود در ژله رویال, گرده و گرده هیدرولیز شده زنبورعسل اسیدآمینه های آزاد دیگری نیز در کروماتوگرام ها وجود داشتند که نمی توان با اسید آمینه های استاندارد شناسایی کرد و به عنوان اسیدآمینه های آزاد ناشناخته درنظر گرفته شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محب الدینی، حسین، و مقصودلو، عاطفه. (1398). تعیین اسیدآمینه های آزاد در ژله رویال, گرده زنبورعسل و گرده زنبور هیدرولیز شده. محیط زیست جانوری، 11(4 )، 297-304. SID. https://sid.ir/paper/206569/fa

    Vancouver: کپی

    محب الدینی حسین، مقصودلو عاطفه. تعیین اسیدآمینه های آزاد در ژله رویال, گرده زنبورعسل و گرده زنبور هیدرولیز شده. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(4 ):297-304. Available from: https://sid.ir/paper/206569/fa

    IEEE: کپی

    حسین محب الدینی، و عاطفه مقصودلو، “تعیین اسیدآمینه های آزاد در ژله رویال, گرده زنبورعسل و گرده زنبور هیدرولیز شده،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 4 ، pp. 297–304، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206569/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button