Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

334
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

444
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضدمیکروبی سویه باکتریاییLactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 جداسازی شده از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 245 | صفحه پایان 250

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی فعالیت ضد میکروبی سویه باکتریایی اسیدلاکتیک Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 علیه عوامل باکتریایی بیماریزای شایع در آبزی پروری و انسان توسط آزمایش های in vitro انجام شد. L. lactis subsp. cremoris NABRII66 از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان جداسازی شده بود. به منظور بررسی فعالیت ضدمیکروبی سویه باکتریایی منتخب علیه عوامل بیما ریزای باکتریایی تاثیرگذار بر آزادماهیان و سایر گونه های ماهیان شامل L. garvieae, Aeromonas salmonicida و دو عامل بیماریزای دیگر شامل Escherichia coliوStaphylococcus aureus به عنوان دو منبع شایع عفونت انسانی, از دو روش آگار دولایه و میکروتیتر پلیت استفاده شد. نتایج روش آگار دولایه, فعالیت ضد میکروبی سویه باکتریایی L. lactis subsp. cremoris NABRII66 را علیه تمامی عوامل بیماریزا نشان داد و بیش ترین اثر معنی دار بازدارندگی بر مهار رشد باکتری های بیماریزای A. salmonicida و S. aureus مشاهده گردید (0/05>p). هم چنین, نتایج تست میکروتیتر پلیت نشان داد که سوپرناتانت فاقد سلول سویه باکتریایی L. lactis subsp. cremoris NABRII66 به طور معنی داری قادر به مهار رشد باکتری A. salmonicida بود (0/05>p). این مطالعه نشان داد که سویه باکتریایی L. lactis subsp. cremoris NABRII66 جداسازی شده از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان, دارای پتانسیل ضدمیکروبی علیه چهار عامل باکتریایی بیماریزای شایع توسط تولید برخی ترکیبات برون سلولی بوده که باید در مطالعات بعدی مورد ارزیابی قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضائی، فائزه، رویان، مریم، باباخانی، آریا، و صیقلانی، رامین. (1399). بررسی فعالیت ضدمیکروبی سویه باکتریاییLactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 جداسازی شده از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان. محیط زیست جانوری، 12(1 )، 245-250. SID. https://sid.ir/paper/206704/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضائی فائزه، رویان مریم، باباخانی آریا، صیقلانی رامین. بررسی فعالیت ضدمیکروبی سویه باکتریاییLactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 جداسازی شده از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان. محیط زیست جانوری[Internet]. 1399؛12(1 ):245-250. Available from: https://sid.ir/paper/206704/fa

    IEEE: کپی

    فائزه مرتضائی، مریم رویان، آریا باباخانی، و رامین صیقلانی، “بررسی فعالیت ضدمیکروبی سویه باکتریاییLactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 جداسازی شده از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان،” محیط زیست جانوری، vol. 12، no. 1 ، pp. 245–250، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206704/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا