مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

834
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فاکتورهای مختلف بر تولید متالو پروتئاز قلیایی در سویه جدید نمک دوست نسبی، Salinivibrio sp. strain AF-2004

صفحات

 صفحه شروع 317 | صفحه پایان 326

چکیده

 تولید آنزیم خارج سلولی پروتئاز در محیط پایه ای که حاوی ترکیبات پپتون, عصاره گوشت, گلوکز و نمک سدیم کلرید, در دمای بالا و غلظت بالای نمک در باکتری نمک دوست نسبی (Salinivibrio sp. strain AF-2004) توصیف می گردد. روش اصلاح شده Kunitz جهت سنجش آنزیم پروتئاز به کار گرفته شد. سویه جدا شده قادر به تولید پروتئاز در حضور سدیم کلرید, سدیم سولفات, سدیم نیترات, پتاسیم کلرید, سدیم نیتریت, سدیم استات و سدیم سیترات بود. بیشترین تولید پروتئاز ترشحی در حضور 7.5-10 %(w/v) سدیم سولفات یا 3% (w/v) سدیم استات (4.6 u/ml) صورت گرفت. منابع کربن گوناگونی سبب القا تولید آنزیم شدند. pH, دما و میزان هوادهی برای تولید آنزیم به ترتیب, 220 rpm, 32oC, 9 بود. بیشترین فعالیت پروتئازی در 5 دقیقه اول واکنش, در دمای 60oC و در محیط حاوی (1% w/v) سدیم کلراید نشان داده شد. از لحاظ pH بیشترین میزان فعالیت در محدوده 9.5-8.5 بود و این میزان فعالیت با واسطه EDTA مهار گردید. این نتایج نشان می دهد که سویه AF-2004 متالوپروتئاز قلیایی را تولید می کند که تحمل کننده حرارت بوده و در برابر غلظت بالای نمک پایدار می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آموزگار، محمدعلی، فاطمی، آزاده زهرا، و کربلایی حیدری، حمیدرضا. (1385). اثر فاکتورهای مختلف بر تولید متالو پروتئاز قلیایی در سویه جدید نمک دوست نسبی, Salinivibrio sp. strain AF-2004. مجله علوم دانشگاه تهران، 32(4 (بخش زیست شناسی 2))، 317-326. SID. https://sid.ir/paper/2077/fa

    Vancouver: کپی

    آموزگار محمدعلی، فاطمی آزاده زهرا، کربلایی حیدری حمیدرضا. اثر فاکتورهای مختلف بر تولید متالو پروتئاز قلیایی در سویه جدید نمک دوست نسبی, Salinivibrio sp. strain AF-2004. مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1385؛32(4 (بخش زیست شناسی 2)):317-326. Available from: https://sid.ir/paper/2077/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی آموزگار، آزاده زهرا فاطمی، و حمیدرضا کربلایی حیدری، “اثر فاکتورهای مختلف بر تولید متالو پروتئاز قلیایی در سویه جدید نمک دوست نسبی, Salinivibrio sp. strain AF-2004،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 32، no. 4 (بخش زیست شناسی 2)، pp. 317–326، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2077/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button