مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

488
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 563 | صفحه پایان 573

چکیده

 در این آزمایش از 200 قطعه جوجه گوشتی از سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفى با پنج تیمار و چهار تکرار استفاده شد. انرژی متابولیسمی حقیقی پوسته جو با استفاده از خروسهای بالغ سسکتومی شده اندازه گیری شد. میزان ماده خشک, انرژی متابولیسمی حقیقی, خاکستر, عصاره اتری, پروتئین خام, فیبر خام, NDF, ADF, کلسیم و کل فسفر در پوسته جو به ترتیب برابر با 92 درصد, 978 کیلوکالری در کیلوگرم, 53/3 درصد, 26/4 درصد, 26/12 درصد, 6/12 درصد, 1/52 درصد, 5/23 درصد, 9/0 درصد و 6/0 درصد بود. جیره های آزمایشی عبارت بودند از: 1-جیره شاهد (فاقد پوسته جو), 2-جیره حاوی 75/0 درصد پوسته جو با اندازه ذرات کمتر از یک میلی متر, 3-جیره حاوی 75/0 درصد پوسته جو با اندازه ذرات بین یک تا دو میلی متر, 4-جیره حاوی 5/1 درصد پوسته جو با اندازه ذرات کمتر از یک میلی متر, 5-جیره حاوی 5/1 درصد پوسته جو با اندازه ذرات بین یک تا دو میلی متر. پرنده-هایی که با جیره حاوی پوسته جو تغذیه شدند افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی بهتری داشتند و به ویژه جیره حاوی سطح 5/1 درصد پوسته جو با اندازه بین یک تا دو میلیمتر در این زمینه موثرتر بود (05/0 >P). چنین بهبودی در وزن سنگدان نیز مشاهده شد (05/0 >P). پوسته جو باعث بهبود قابلیت هضم ماده خشک, پروتئین خام و خاکستر گردید (05/0 >P). تغذیه جوجه های گوشتی با جیره های حاوی پوسته جو, هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن را کاهش داد. بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق, استفاده از 5/1 درصد پوسته جو با اندازه ذرات بین یک تا دو میلیمتر در جیره ضمن بهبود عملکرد, هزینه خوراک در جوجه های گوشتی را کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افرا، مهدی، نویدشاد، بهمن، میرزایی آقچه قشلاق، فرزاد، و هدایت ایوریق، نعمت. (1395). اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 563-573. SID. https://sid.ir/paper/208916/fa

    Vancouver: کپی

    افرا مهدی، نویدشاد بهمن، میرزایی آقچه قشلاق فرزاد، هدایت ایوریق نعمت. اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):563-573. Available from: https://sid.ir/paper/208916/fa

    IEEE: کپی

    مهدی افرا، بهمن نویدشاد، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، و نعمت هدایت ایوریق، “اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 563–573، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208916/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button