Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

796
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

480
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 371 | صفحه پایان 380

چکیده

 اثر اسانس, پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد, خصوصیات دستگاه گوارش, جمعیت میکروبی روده کور و فراسنجه های خونی با استفاده از 288 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار, چهار تکرار و 18 قطعه جوجه در هر تکرار از سن یک تا 42 روزگی بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1. جیره پایه به عنوان گروه شاهد (فاقد افزودنی), 2. جیره پایه + 150 میلی گرم در کیلوگرم اسانس, 3. جیره پایه + 200 میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک گالیپرو® و 4. جیره پایه + 150 میلی گرم در کیلوگرم فلاوومایسین بودند. نتایج نشان داد که مصرف خوراک در تیمار شاهد کمتر از سایر تیمارها بود (0/05>P). در کل دوره آزمایش, افزایش وزن جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی فلاوومایسین, بیشتر از سایر پرندگان بود و ضریب تبدیل بهتری نسبت به پرندگان شاهد و یا تغذیه شده با جیره حاوی پروبیوتیک داشتند (0/05>P). اثر تیمارها بر وزن نسبی اندام های داخلی, pHمحتویات دستگاه گوارش و جمعیت لاکتوباسیلوس و اشریشیاکلی روده کور معنی دار نبود. وزن نسبی سینه در جوجه های تغذیه شده با فلاوومایسین بیشتر از گروه شاهد و یا پرندگانی که اسانس دریافت کردند بود (0/05>P). تفاوتی بین تیمارها از نظر غلظت کلسترول, گلوکز و تری گلیسرید پلاسما مشاهده نشد ولی غلظت HDL در پلاسمای پرندگانی که فلاوومایسین دریافت کردند کمتر از سایر تیمارها بود (0/05>P). بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق, استفاده از اسانس, عملکرد را بهبود می بخشد و می تواند به عنوان یک ترکیب محرک رشد به جای فلاوومایسین در جیره جوجه های گوشتی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودی، جمال، میرزایی گودرزی، سارا، فرح آور، عباس، ساکی، علی اصغر، و نوریان، علیرضا. (1398). تآثیر اسانس, پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد, خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(3 )، 371-380. SID. https://sid.ir/paper/208944/fa

    Vancouver: کپی

    محمودی جمال، میرزایی گودرزی سارا، فرح آور عباس، ساکی علی اصغر، نوریان علیرضا. تآثیر اسانس, پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد, خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(3 ):371-380. Available from: https://sid.ir/paper/208944/fa

    IEEE: کپی

    جمال محمودی، سارا میرزایی گودرزی، عباس فرح آور، علی اصغر ساکی، و علیرضا نوریان، “تآثیر اسانس, پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد, خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 3 ، pp. 371–380، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208944/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا