مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 16

چکیده

 تاثیر پروبیوتیک پروتکسین,‏ آنتی بیوتیک فلاوومایسین و نوع چربی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از تعداد 900 قطعه جوجه سویه تجاری راس در یک آزمایش فاکتوریل (3×3) با سه منبع چربی (بدون چربی,‏ سه درصد اسید چرب و سه درصد روغن سویا) و سه افزودنی (بدون افزودنی,‏ فلاوومایسین و پروتکسین) با چهار تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. اثر چربی و نوع آن بر افزایش وزن روزانه معنی دار و رشد جوجه های مربوط به جیره های حاوی روغن سویا بیشتر بود (P<0.05). با استفاده از فلاومایسین در جیره,‏ افزایش وزن و ضریب تبدیل غذا بهبود یافت (P<0.05). اثر متقابل نوع چربی × نوع افزودنی بر عملکرد معنی‏ دار بود (P<0.05). در تمام دوره های پرورش,‏ مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه های تغذیه شده با جیره ‏های حاوی روغن سویا‏ و فلاوومایسین بیشترین و در جوجه هایی مربوط به جیره‏ های حاوی چربی و پروتکسین,‏ کمترین مقدار بود (P<0.01). وزن نسبی کبد جوجه های تیمار چربی (اسید چرب و یا روغن سویا) بیشتر بود. وزن نسبی دستگاه گوارش جوجه های مربوط به جیره حاوی پروتکسین بیشتر بود (P<0.05). نتایج حاصل نشان داد که استفاده از پروتکسین در جیره های حاوی چربی تاثیر منفی بر مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه های گوشتی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، سیدداوود، دیبامهر، امین، و لطف الهیان، هوشنگ. (1390). بررسی اثر پروتکسین, فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(1)، 7-16. SID. https://sid.ir/paper/209004/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی سیدداوود، دیبامهر امین، لطف الهیان هوشنگ. بررسی اثر پروتکسین, فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(1):7-16. Available from: https://sid.ir/paper/209004/fa

    IEEE: کپی

    سیدداوود شریفی، امین دیبامهر، و هوشنگ لطف الهیان، “بررسی اثر پروتکسین, فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 1، pp. 7–16، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209004/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button