APA:
کپیشریفی، سیدداوود، دیبامهر، امین، و لطف الهیان، هوشنگ. (1390). بررسی اثر پروتکسین, فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(1)، 7-16. SID. https://sid.ir/paper/209004/fa
Vancouver:
کپیشریفی سیدداوود، دیبامهر امین، لطف الهیان هوشنگ. بررسی اثر پروتکسین, فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(1):7-16. Available from: https://sid.ir/paper/209004/fa
IEEE:
کپیسیدداوود شریفی، امین دیبامهر، و هوشنگ لطف الهیان، “بررسی اثر پروتکسین, فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 1، pp. 7–16، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209004/fa