APA:
کپیبرنجیان، عاطفه، شریفی، سیدداوود، محمدی سنگ چشمه، عبداله، و غضنفری، شکوفه. (1394). اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین های ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(1)، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/208959/fa
Vancouver:
کپیبرنجیان عاطفه، شریفی سیدداوود، محمدی سنگ چشمه عبداله، غضنفری شکوفه. اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین های ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(1):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/208959/fa
IEEE:
کپیعاطفه برنجیان، سیدداوود شریفی، عبداله محمدی سنگ چشمه، و شکوفه غضنفری، “اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین های ژاپنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 1، pp. 19–28، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208959/fa