مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,024
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تاثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 38

چکیده

 در این تحقیق, در فصل گلاب گیری حدود یک تن تفاله تر گل محمدی از قمصر کاشان تهیه و به مدت 10 روز در مقابل آفتاب خشک شد. در آزمایشگاه ماده خشک, پروتئین خام, خاکستر خام, چربی خام, ترکیب فنلی قابل استخراج, تانن کل, کلسیم و فسفر آن به ترتیب 96.0, 12.5, 6.5, 1.8, 2.7, 1.3,1.1  و ‎ 0.1درصد تعیین شد. قابلیت هضم, خوراک مصرفی و تعادل ازت چهار جیره آزمایشی حاوی تفاله گل محمدی, یونجه به نسبت های 100.0 (شاهد), 15:85, 30:70 و 45:55 با استفاده از چهار راس گوسفند نژاد شال بالغ در قالب طرح چرخشی در زمان تعیین گردید. تفاوت قابلیت هضم ماده خشک, ماده آلی و ماده خشک مصرفی معنی دار نبود. در سطوح بیشتر از 30 درصد تفاله گل محمدی قابلیت هضم پروتئین کمتر بود (P<0.05). تعادل ازت در جیره های شاهد و حاوی 15, 30 و 45 درصد تفاله گل محمدی, به ترتیب 3.1, 2.6, 1.4 و 1.1 گرم در روز برآورد شد که تفاوت آنها معنی دار بود (P<0.05). تجزیه پذیری موثر ماده خشک و پروتئین خام با سرعت عبور دو درصد به ترتیب 68.5 و 67.8 درصد بود. با توجه به این نتایج به نظر می رسد بتوان از تفاله گل محمدی به عنوان بخشی از علوفه جیره نشخوارکنندگان استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خرمی، بهزاد، خادم، علی اکبر، افضل زاده، احمد، و نوروزیان، محمدعلی. (1390). ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تاثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(2)، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/208994/fa

    Vancouver: کپی

    خرمی بهزاد، خادم علی اکبر، افضل زاده احمد، نوروزیان محمدعلی. ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تاثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(2):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/208994/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، و محمدعلی نوروزیان، “ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تاثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 2، pp. 29–38، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208994/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button