APA:
کپیدشتی ساریدرق، مسعود، روزبهان، یوسف، و شجاع الساداتی، سیدعباس. (1388). اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله چغندرقند. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 40(4)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/193575/fa
Vancouver:
کپیدشتی ساریدرق مسعود، روزبهان یوسف، شجاع الساداتی سیدعباس. اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله چغندرقند. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(4):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/193575/fa
IEEE:
کپیمسعود دشتی ساریدرق، یوسف روزبهان، و سیدعباس شجاع الساداتی، “اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله چغندرقند،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 4، pp. 1–12، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193575/fa