Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

818
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پری بیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ های تخم گذار تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

صفحات

 صفحه شروع 627 | صفحه پایان 643

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی تأثیر پری بیوتیک مانان الیگوساکارید برعملکرد, کیفیت تخم مرغ, پاسخ ایمنی, جمعیتمیکروبی ایلئوم رودهوقابلیت هضمایلئومیموادمغذیدرمرغ هایتخم گذارتغذیهشدهبا سطوحمختلفپروتئین خام انجام گرفت. از تعداد 150 قطعه مرغ تخم گذار سویه های لاین W-36در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با آزمایش فاکتوریل 2×3 استفاده شد. جیره های آزمایشی شامل سه سطح پروتئین خام (سطح توصیه شده سویه, 95 و 90 درصد سطح توصیه شده) و دو سطح مانان الیگوساکارید (صفر و 1/0 درصد جیره) بودند. کاهش 10 درصدی سطح پروتئین خام جیره سبب کاهش وزن تخم مرغ, درصد تخم-گذاری, توده تخم مرغ و نامناسب شدن ضریب تبدیل خوراک شد (01/0P<). افزودن مکمل مانان الیگوساکارید به جیره, درصد تخم گذاری و توده تخم مرغ را بهبود داد (05/0P<). غلظت پادتن علیه نیوکاسل, پاسخ اولیه و ثانویه غلظت پادتن علیه گلبول قرمز گوسفندی در اثر مصرف مانان الیگوساکارید در جیره افزایش یافتند (05/0P<). کاهش پنج درصدی سطح پروتئین خام جیره سبب کاهش مقدار تری گلیسرید سرم خون شد (05/0P<). کاهش پنج و 10 درصدی پروتئین خام قابلیت هضم خاکستر کل را بهبود و کاهش 10 درصدی پروتئین خام قابلیت هضم چربی خام را کاهش داد (05/0P<). افزودن مانان الیگوساکارید به جیره, قابلیت هضم چربی خام را بهبود و جمعیت میکروبی اشریشیاکلی را در ایلئوم روده کاهش داد (05/0P<). بنابراین, افزودن مکمل مانان الیگوساکارید به میزان 1/0 درصد جیره موجب بهبود فاکتورهای ایمنی و فلور میکروبی ایلئوم روده شد. همچنین, سطح 68/15 درصد پروتئین خام جیره از سن 47 تا 57 هفتگی فراسنجه های عملکردی مرغ های تخم گذار را کاهش نداد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درویش مقدم، صدیف، معتمدی، صابر، جهانیان، رحمان، و زینلی، سمیه. (1396). تأثیر پری بیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد, جمعیت میکروبی ایلئوم روده, صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ های تخم گذار تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 627-643. SID. https://sid.ir/paper/209028/fa

    Vancouver: کپی

    درویش مقدم صدیف، معتمدی صابر، جهانیان رحمان، زینلی سمیه. تأثیر پری بیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد, جمعیت میکروبی ایلئوم روده, صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ های تخم گذار تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):627-643. Available from: https://sid.ir/paper/209028/fa

    IEEE: کپی

    صدیف درویش مقدم، صابر معتمدی، رحمان جهانیان، و سمیه زینلی، “تأثیر پری بیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد, جمعیت میکروبی ایلئوم روده, صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ های تخم گذار تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 627–643، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209028/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا